“Ghosts of Bernard Herrman” (França)

Compartir

L’ESPECTACLE

“Ghosts of Bernard Herrmann” és un relat en primera persona de les impressions que les imatges cinematogràfiques de les pel·lícules amb música de Bernard Herrmann (1911-1975) van deixar en Stephan Oliva. Películes de Joseph L. Mankiewicz (The Ghost and Mrs. Muir), Robert Wise (The Day the Earth Stood Still), Henry Levin (Journey to the Center of the Earth), François Truffaut (Fahrenheit 451), Henry King (The Snows of Kilimanjaro), Orson Welles (Citizen Kane), Alfred Hitchcock (Psico; Vertigo), Brian de Palma (Sisters; Obsession) i Martin Scorcese (Taxi Driver).

LA FITXA ARTISTA

Oliva utilitza el piano com a mitjà per convocar els fantasmes lligats a la personalitat musical de Herrmann, i després hi juga recreant ambients, espais i silencis, sense amoïnar-se gens per la fidelitat a la partitura original.

Stephan Oliva piano

Coproducció: Mercat de les Flors, Arco y Flecha

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x