Del 25 al 28 de febrer de 2010

CIE TOUJOURS APRÈS MINUIT. BRIGITTE SETH & ROSER MONTLLÓ Gènere oblic

Compartir

L’ESPECTACLE

El punt de partida d’aquesta creació és una figura de l’Espanya del segle XVI, la reina Juana la Loca, filla dels Reis Catòlics que mai no va poder regnar. La seva família, amb el pretext de la bogeria, la va tancar i va governar en el seu lloc. Enamorada de l’amor, espiritual, música i ballarina, aquesta dona va representar un perill per a la societat del seu temps. L’espectacle, en clau tragicòmica, no és una reconstrucció històrica, sinó una aproximació a alguns aspectes que avui tenen un caràcter universal, com l’exclusió social de molts individus que suposadament incomoden l’ordre públic.

FITXA ARTÍSTICA

Posada en escena i coreografia Roser Montlló Guberna, Brigitte Seth
Músiques Jean-Pierre Drouet
Assistent posada en escena Dominique Brunet
Il·luminació Dominique Mabileau
So Alexis Meier
Escenografia i vestuari Hop là! nous vivons (Clédat/Petitpierre)
Músics Jean-Pierre Drouet (percussions), Geoffroy Tamisier(trompeta)
Actors i ballarins Dery Fazio, Jordi Ros, Roser Montlló Guberna, Jean-Baptiste Veyret-Logerias, Brigitte Seth, Rodolphe Fouillot
Coproducció Mercat de les Flors; Espace 1789 de Saint-Ouen; Scène Nationale 61 d’Alençon; Pôle Sud, scène conventionnée pour la danse et la musique (Estrasburg); Théâtre de la Ville de París; ARCADI (Action régionale pour la création artistique et la diffusion en Ile-de-France)
Amb el suport Consell General de Seine-Saint-Denis

LA COMPANYIA

La pluralitat de cultures i d’experiències de Roser Montlló i Brigitte Seth les ha portat a treballar en diferents idiomes (català, castellà i francès) i llenguatges (text, dansa i música), utilitzant-los sense prejudicis. Des de la seva formació el 1997, la companyia Toujours après minuit ha realitzat onze espectacles. També ha creat per encàrrec diferents coreografies per a companyies i posades en escena d’òperes. Simultàniament realitza performances, agrupades sota el nom genèric de Luna i Lotra Performing,dins de diferents marcs, com presentacions de temporades o festivals.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

Del 25 al 28 de febrer de 2010

Més informació

www.toujoursapresminuit.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x