Del 2 al 5 de gener

CENTRE DE LES ARTS DE CIRC ROGELIO RIVEL CIRC D’ARA MATEIX: Gender

inscripció prèvia

Compartir

Creat expressament pel cicle Circ Ara Mateix amb alumnes i ex-alumnes del Grau Superior de Circ del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel (CACRR), aquest espectacle exprés neix de la necessitat de no qualificar ni de posar etiquetes; tracta de relacions que mai passen de cop i volta de l’amor a l’odi.

Amb més de 20 anys d’experiència en la formació dels futurs artistes de circ contemporani, el CACRR és l’únic Centre de Formació Professional en Arts del Circ de Catalunya.

Intèrprets Oriol Sabaté i Victor(ia) Sánchez (roda Cyr), Marc Bosch (trapezi fixe), Axel Gil i Lola Carandell (acrodansa), Iliane Borràs (pal xinès) / Disseny il·luminació Julián del Campo i Cristina Conde / Univers sonor Oriol Sabaté, Victor(ia) Sánchez, Tere Celis / Direcció Tere Celis

Gender és una creació del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

Del 2 al 5 de gener

a les 12.30 h i a les 18.15 h (dimarts 5 a les 12.30 i a les 17 h)

Sala OM

Gratuït

Durada: 30 minuts

Més informació

web del CACRR
Programa CIRC D’ARA MATEIX 2020

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x