Del 16 al 19 octubre 2008

AUSTRALIAN DANCE THEATRE G

Compartir

L’ESPECTACLE

G és la seva nova creació. A partir de la narrativa romàntica del celebrat ballet clàssic Giselle, Stewart la transcendeix, portant als ballarins a una dansa intensament física, amb uns personatges que exploren emocions viscerals a partir del sexe, la mort, la pèrdua i la metamorfosi. Aquesta és la primera vegada que la companyia actuarà a Barcelona, amb una obra que girarà pels millors teatres del món.

FITXA ARTÍSTICA

Concepte i direcció artística Garry Stewart Coreografia Garry Stewart i els ballarins de la companyia ADT Ajudant de coreografia Larissa McGowan Concepció de decorats Garry Stewart Creació de l’il·luminació Geoff Cobham Compositor Luke Smiles Vestuari Daniel Jeber i Gaelle Mellis Cap tècnic Paul Cowley Regidora de gira Brianna Meldrum Assessor de producció/Operador de so Damon Jones Regidora d’escenari Lisa Osborn Coordinador de Gira a Europa Pascal Baxter Assessora de dramatúrgia Anne Thompson Fotos Chris Herzfeld Creació espases John Coory

Coproducció Théâtre de la Ville (París)

Amb el suport The Joyce Theater’s Stephen and Cathy Weinroth Fund for New Work, Nova York; Southbank Centre, Londres; Merrigong Theatre Co. at Illawarra Performing Arts Centre, Wollongong G és un encàrrec de The Joyce Theater’s Stephen and Cathy Weinroth Fund for New Work, Nova York; Southbank Centre, Londres; Merrigong Theatre Co. at Illawarra Performing Arts Centre, Wollongong, Austràlia ADT agraeix la generosa ajuda proporcionada per Arts Projects Australia Gràcies al Ballet Australià i a Steve Wainwright (Universitat de Londres)

LA COMPANYIA

Creada l’any 1965, la principal companyia de dansa contemporània d’Austràlia és dirigida des de l’any 1999 per Garry Stewart. Els ballarins de l’ADT reben una completa formació en dansa contemporània, ballet clàssic, ioga i arts marcials, la qual cosa els fa desenvolupar una tècnica impecable. Des que fa set anys Garry Stewart va estrenar la seva celebrada desconstrucció d’El llac dels cignes (Birdbrain), el director artístic de l’Australian Dance Theatre (ADT) ha esdevingut un dels coreògrafs de dansa contemporània amb més renom de tota Austràlia.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Del 16 al 19 octubre 2008

Més informació

www.adt.org.au

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x