Del 22 al 24 de juliol de 2011

ÀNGELS MARGARIT/MUNDANCES From B to B

Compra entrada

Compartir

Els dos coreògrafs comparteixen un amor profund pel moviment, el gust per una certa virtuositat física, una sensibilitat particular per l’espai, una manera de crear un univers de textures canviants, dinàmiques i constel·lacions sorprenents

L’ESPECTACLE

Àngels Margarit, coreògrafa catalana, i Thomas Hauert, coreògraf suís establert a Brussel·les, pertanyen a diferents generacions, tenen diferents recorreguts i cadascú ha desenvolupat una veu artística pròpia i genuïna. Malgrat els camps d’interès que tenen en comú i una curiositat artística sorprenentment propera, molts dels mètodes de creació que apliquen difereixen radicalment. Va ser en veure la dansa de l’altre que va néixer el desig de treballar junts. From B to B evoca un trajecte de Brussel·les a Barcelona, però podria fer referència a un lloc B assolit per cada un dels artistes provenint d’A via el camí individual de les seves vides. Cada un dels seus punts de partida conté el potencial de ser el pròxim destí de l’altre.

FITXA ARTÍSTICA

Creació i interpretació Thomas Hauert, Àngels Margarit
Il·luminació Jan Van Gijsel

Producció Àngels Margarit / Cia. Mudances i ZOO / Thomas Hauert
Coproducció Festival Grec 2011 (Barcelona) i Festival La Bâtie (Ginebra).

Àngels Margarit / Cia. Mudances rep el suport del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de Catalunya (CoNCA), el Ministeri de Cultura (INAEM) i l’Ajuntament de Barcelona (ICUB).

ZOO / Thomas Hauert rep el suport del Servei de la Dansa del Ministeri de la Comunitat Francesa de Bèlgica, Pro Helvetia Fundació Suïssa per a la Cultura, Vlaamse Gemeenschapscommissie i Wallonie-Bruxelles International

ELS CREADORS

Àngels Margarit
Thomas Hauert

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

Del 22 al 24 de juliol de 2011

22€

Durada: 60 minuts

Més informació

Àngels Margarit / Cia Mudances

ZOO / Thomas Hauert

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x