Del 18 fins 28 de desembre de 2008 i 14 i 15 de març de 2009

ÀNGELS MARGARIT / CIA MUDANCES Flexelf

Compartir

L’ESPECTACLE

La nova creació d’Àngels Margarit / cia. Mudances, FlexelF, és una proposta per a tots els públics, una peça interdisciplinar que treballa entorn de la idea de flexibilitat, elasticitat, reversibilitat, transformació, reflex… Cos, moviment, espai, llum, vestuari, materials objectuals i visuals són els elements essencials que componen un univers indestriable on la transformació de les formes és en una mudança constant. Històries amb plecs, flexibles i arrugades es despleguen en un temps elàstic i subjectiu.

LA FITXA ARTISTICA

Direcció i coreografia Àngels Margarit
Creació i interpretació Fátima Campos, Isabel López, Roser López Espinosa, Joan Palau i Dori Sánchez
Espai escènic Llorenç Corbella i Àngels Margarit
Vestuari Ariadna Papió
Animacions Dionis Escorsa, Dani Fonaguera, Marcel Pie
Música original Joan Saura
Col·laboració musical Cabo San Roque
Il·luminació Conrado Parodi
Assessorament il·luminació Maria Domènech
Equip tècnic Marc Ases, Conrado Parodi i Pere Milan
Col·laboració vídeo Marcos David Carvalho
Fotografia Estel Margarit
Assessorament tècnic elàstic Deambulants
Producció Dominique Bernat
Equip de gestió Meritxell Bausá, Tones Llabrés i David Márquez

Producció Àngels Margarit / Cia. Mudances
Coproducció Mercat de les Flors
Amb la col·laboració Teatre Auditori de Granollers i Teatre Principal de Palma
Amb el suport Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya; Ministerio de Cultura – INAEM; Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona; Institut Ramon Llull

Sessions per a escoles: 10 al 13 de març a les 10:30 h. Nivell recomanat: Educació primària. Preu 5 € (mestres i tutors gratuït)

Sessions per a públic Edat recomanada: tots els públics. Preu 8 €

LA COMPANYIA

Àngels Margarit ha desenvolupat un personalíssim estil de creació, fonamentat en la recerca de llenguatge i poètica pròpies i en la seva fascinació per l’espai, element essencial del seu treball. Aquest s’ha desenvolupat en diferents àmbits i formats que inclouen projectes per a l’espai escènic, per a espais urbans, improvisacions, videodansa, instal·lacions i recerca en els nous mitjans. Des dels seus inicis ha tingut una important projecció internacional, convertint-se en un dels referents ineludibles de la dansa del nostre país. Amb els seus espectacles, com Kolbebasar, AtzavaraSolo per habitació d’hotelCorol·laTèrbolaL’edat de la paciència o Larandland, ha rebut nombrosos premis nacionals i internacionals, com el Grand Prix du Concours Chorégraphique de Bagnolet (França, 1988), el Premi Nacional de Dansa de Catalunya (1986, 1991, 1999) o el Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Escèniques (1993). L’any 2003 impulsa i conceptualitza el Tensdansa, Festival Internacional de Dansa de Terrassa.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Del 18 fins 28 de desembre de 2008 i 14 i 15 de març de 2009

Més informació

www.margarit-mudances.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x