Flames a la fosca

Del 4 al 6 de juliol

ESPRIU/ROSSELLÓ-PÒRCEL Flames a la fosca – GREC’13

Compra entrada

Compartir

La relació entre l’autor de 'Cementiri de Sinera' i el poeta Bartomeu Rosselló-Pòrcel inspira un espectacle que els ret homenatge en el centenari dels seus naixements

Gènere: TEATRE

Espectacle en català central i mallorquí

L’ESPECTACLE

Amb un títol que evoca un dels versos més coneguts de Bartomeu Roselló-Pòrcel,  aquesta proposta escènica reviu l’amistat entre el poeta mallorquí i Salvador Espriu. Una relació que neix durant la joventut i que passa de l’admiració mútua, la complicitat intel·lectual i l’afecte, a les divergències personals i ideològiques, en el context de la República, la guerra i la postguerra.  Ara, aquesta història la vivim  a través dels seus poemes, proses i cartes, en una dramatúrgia  basada en el llibre de Rosa Delor La mort com a intercanvi simbòlic. Bartomeu Rosselló-Pòrcel i Salvador Espriu: diàleg intertextual (1934-1984). Espriu, Rosselló-Pòrcel i la seva amiga Amàlia Tineo ens porten a recórrer una relació complexa i singular. Una relació que s’estén més enllà de la mort prematura de Rosselló-Pòrcel, perquè Espriu no deixà d’evocar-lo al llarg de la seva obra i durant tota la seva vida. Flames a la fosca descobreix  un Espriu que fou jove, un Espriu desconegut, un Espriu emocionat i emocionant.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Teresa Vilardell
Amb Manel Barceló, Fina Rius, Salvador Miralles i Miquel de Palol

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

Del 4 al 6 de juliol

20h

Sala PB

20€

Durada: 70'

Més informació

Amplia info

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x