12 i 13 de març

ASSOCIACIÓ MARABAL CREACIÓ XIC: Fils de Vida

Compartir

Una història familiar. Una història col·lectiva. Un barri en construcció

Al voltant del Paral·lel està succeint una cosa important i la Sara està enfeinada amb els preparatius. Per això demana als seus pares, la Mary i el Joan Manuel, que es quedin amb les nenes. La Tània i la Zaida descobriran amb els seus avis el passat de la família: com el Pepe, el besavi, va arribar al Poble-sec per treballar a les fàbriques, hi va viure l’època d’or del Paral·lel i es va enamorar de l’Eulàlia, una noia de la burgesia industrial. I altres records inesborrables: la vida a les barraques de Montjuïc, els bombardejos de la Guerra Civil, la censura franquista… A través de la memòria de diverses generacions, compartim la lluita perquè els delicats fils de la convivència i l’amor no es trenquin.

CREACIÓ XIC

Fils de vida és una producció de teatre comunitari creada i interpretada per una cinquantena de veïns i veïnes d’una gran diversitat de realitats, amb la col·laboració d’entitats i equipaments culturals.  Aquest espectacle és el resultat de la cinquena edició de Creació XIC, un projecte comunitari d’arts escèniques que promou la convivència en la diversitat al barri del Poble-sec i entorn.

Entrada gratuïta amb taquilla inversa solidària. Reserva la teva entrada en aquests enllaços per la funció de dissabte o de diumenge.

ENTRADES EXHAURIDES PER A TOTES LES FUNCIONS. Si t’has quedat sense entrada, pots apuntar-te a la llista d’espera a taquilla, el mateix dia de la funció des de dues hores abans de l’espectacle. Les entrades reservades que no es recullin es donaran per ordre de llista.

Les entrades es podran recollir al Mercat de les Flors a partir de dues hores abans de l’inici de l’espectacle. Aforament limitat.

A la sortida de l’espectacle es podran fer aportacions econòmiques de forma voluntària per donar suport al projecte.

Repartiment: Aida Fernández-Cancela, Ana Mónica Hernández, An an Lin, Apen Ruiz, Ashraf Aoula, Asunción Rosales, Belén Valverde, Bianca Rodríguez, Carlos Pérez, Carme Fossas, Caroline Giffard, Claudia Ruiz, Diana Alves, Èlia Novella, Elvira Cerro, Eva Hernández, Encarnación Gutiérrez, Esther Garcia, Felix Navarro, Guadalupe Patricia del Razo, Hélio Roraima, Inael Baez, Jesús Segura, John Daniel Rosales, Josep M. Cuscó, Josep M. Fuentes, Josep M. Llebaria, Judit Guasch, Judit Mas, Judit Osorio, Kaio Moreira, María Jesús Ruiz, Mia Charlotte Matos, Mònica Guillemat, Natalia Font, Neus López, Rebeca Mesas, Violeta Novella i Zino Benzerga.

Fitxa artística

Direcció artística: Joel Alvarez
Assistent de direcció: Gloria José
Direcció de cabaret: Júlia Gutiérrez i Ester López
Direcció tècnica: Guillem Llotje
Assistent tècnic: Carles Rigual
Taller de dramatúrgia col·lectiva: Òscar Galindo
Guió: Joel Alvarez, actors i actrius
Direcció de vestuari: Gloria José
Assistent de vestuari: Inés Chilla
Escenografia: Eva Vilanova i Projecte XIC
Assistents de regidoria: Pere Bonany, Anna Pascual i María A. Navarro
Documentació històrica: Josep Guzmán i Júlia Gutiérrez
Tallers “Fils de vida”: Eva Vilanova, Júlia Gutiérrez, Claudia Ruiz, Anna Pascual i Joel Alvarez
Instal·lació “Fils de vida”: Eva Vilanova, Apen Ruiz, Judit Subirachs i participants XIC
Coordinació Pla Comunitari: Esther Garcia
Direcció general i producció: Júlia Gutiérrez i Joel Álvarez
Assistent de producció: Anna Pascual
Comunicació: Ester López i Projecte XIC
Disseny gràfic: Lorena Salvador i Josep Vila
Fotografia: Esther Planas, Joel Waksman, Rafael Rodríguez, Mireia Fort, Álvaro Prats Bertomeu i Isabel Solís
Vídeo: Aborigen Films


Una producció de
Marabal
Col·laboració de producció: Mercat de les Flors i Institut del Teatre
Finançament: Ajuntament de Barcelona, Fundació La Roda i Coordinadora d’Entitats del Poble-sec
Col·laboració amb el projecte: Escola Mossèn Jacint Verdaguer, Centre Cultural Albareda, Baixem al Carrer, Llar Montjuïc de la Fundació Hospitalitat, Residència Assistida per a gent gran Pare Batllori, Espai Infància, CERHISEC, La Bibliomusicineteca, Centre Cívic el Sortidor, ZonaSec i BTV
Agraïments: voluntàries i voluntaris, famílies de tots i totes les implicades, Districte de Sants-Montjuïc i Xarxa BCN Antirumors.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

12 i 13 de març

20:30h (diumenge a les 18h)

Sala OM

Entrada gratuïta amb taquilla inversa solidària*

Més informació

ruaxic.blogspot.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x