Centro Culturale Mobilità delle Arti Fighting Dogs

Compartir

L’ESPECTACLE

Figthing Dogs és una peça teatral inspirada en la novel·la de Mihail Bulgákov en què s’explica la transformació d’un gos en un home d’una gran brutalitat i despotisme. A partir d’aquest text, l’obra s’endinsa dins la tendència de l’ésser humà de deixar-se seduïr pel poder i en quin és el veritable paper que juga la classe intel·lectual i creadora durant aquesta època de desbandades ideològiques. Un espectacle ple de premonicions, en el qual s’intueix l’ocàs de les ideologies d’esquerres.

Figthing dogs és, finalment i sobretot, una expressió de l’original personalitat artística d’Andrés Morte qui, en qualitat de director i autor, imprimeix a l’espectacle una empremta de gran força i significat. Fundador del cèlebre grup català La Fura dels Baus, que amb les seves provocadores performances ha sacsejat i fascinat el públic internacional, ha desenvolupat la seva carrera tractant els gèneres més diversos.

ESPECTACLE EN ITALIÀ SUBTITULAT EN CATALÀ

LA FITXA ARTISTICA

Text Andrés Morte amb la col·laboració de Guillermo Escalona Projecte i direcció Andrés Morte Escenografia Lali Canosa Ajudant direcció Alessandra Felli

Producció Centro Culturale Mobilità delle Arti Mercat de les Flors, Institut de Cultura de Barcelona i Teatro Stabile del Friuli Venezia – Giulia “Il Rossetti” (Trieste) Regione Siciliana – Ass.to BB. CC. i P.I.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x