GN|MC GUY NADER | MARIA CAMPOS - FID 2017: Time Takes The Time Time Takes

19 d'abril

GN|MC GUY NADER | MARIA CAMPOS FID 2017: Time Takes The Time Time Takes

compra entrada

Compartir

Time Takes The Time Time Takes és una conversa dinàmica i física a través de la repetició del moviment i leitmotiv del pèndol que encarna mecanismes que mesuren el temps i l’espai. Un recorregut pel moviment i el so d’oscil·lació que esclata en diferents trobades en evolució cap a un mòbil perpetu. Una roda en moviment que suggereix el temps com un continuum.

Aquest espectacle sorgeix de l’admiració pel ritme i la musicalitat que crea el moviment, un ritme latent i constant que marca el pas del temps. Partint d’una tasca física senzilla com és el moviment pendular es crea una seqüència d’engrenatges on els cinc cossos dels intèrprets cerquen continuament un fer i desfer mecanismes de complexitat i complicitat. TTTTTT és una manifestació poètica i coreogràfica, un exercici físic, visual i sonor que explora l’espai com una partitura entre el so i el moviment. Una experiència perceptiva del pas del temps, un present etern.

GN|MC Guy Nader | Maria Campos col·laboren junts des de 2006. El seu treball ha estat presentat a diferents festivals i teatres internacionals i nacionals, com a França, Bèlgica, Holanda, Líban, India i Corea del Sud, entre d’altres. GN|MC han estat convidats a crear per a diverses companyies europees com EnKnapGroup a Eslovènia i Tanzmainz a Alemanya.

Guy Nader, artista libanès resident a Barcelona, va estudiar art dramàtic al Institut Nacional de Belles Arts de la Universitat Libanesa a Beirut. És guardonat amb la beca danceWEB Europe al 2012 i rep el primer premi al Festival Internacional Masdanza pel seu solo Where The Things Hide. És artista resident a La Caldera, Barcelona. Maria Campos es va formar a SEAD, Àustria i es va llicenciar per l’Escola Superior d’Arts d’Amsterdam (MTD) el 2003. Ha treballat amb Meekers, Protein Dance, Sol Picó i Àngels Margarit / Cia. Mudances, entre d’altres.

Direcció Guy Nader / Creació i interpretació Maria Campos, Guy Nader, Magí Serra, Lisard Tranis, Sol Vazquez / Música Miguel Marin / Disseny llums Israel Quintero, Lidia Ayala / Tècnica llums Conchita Pons / Vestuari Viviane Calvitti, GN | MC / Foto Alfred Mauve / Producció Raqscene

Coproducció Mercat de les Flors / Amb el suport Departament de Cultura – Generalitat de Catalunya, Graner fàbrica de creació, L’Estruch de Sabadell, CO2 Festival/Maqamat, Paso a 2 i Universidad Carlos III / Amb la col·laboració La Caldera
Agraïments Miquel Fiol, Fàtima Campos, Bush Hartshorn, Alexis Eupierre
Primera fase de creació amb els ballarins Francesco Barba, Charlotte Mathiessen

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x