Del 14 al 23 d'octubre

Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona FIGCLB Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona

Compartir

Cinquanta produccions de més de vint països han estat escollides d‘entre 500 novetats visionades, és a dir, un 10% de la producció mundial en temàtiques LGTB. Aquest rigor en la selecció de films fa que el prestigi del FICGLB sigui un reclam per a cineastes, productors, altres professionals i públic cinèfil. La qualitat i la innovació van lligades a la reflexió que proposa, tant en la secció de documentals de caire social com en els films de ficció i l’impuls que es dóna al curtmetratge.

El Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona descobreix any rere any joves cineastes, divulga cinematografies poc conegudes i programa films inèdits, alguns d’ells a nivell internacional i d’altres estatal, obrint un mercat de distribució i exhibició que potencia preferentment el cinema europeu.

+ info www.gaybarcelona.net/ficglb

Organitza FICGLB

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Del 14 al 23 d'octubre

Més informació

http://www.gaybarcelona.net/ficglb

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x