18 de desembre

IRON SKULLS Co Festival HOP: No sin mis huesos

Comprar entrada

Compartir

“No sense la diversitat.
No sense els contrastes.
No sense la bellesa.
No sense el caos.
No sense nosaltres.
No sense els altres.
No, sense els altres.
No sense el ritme.
No sense el contacte.
No sense volar.
No sense la dansa.”

No sin mis Huesos. En aquesta obra Iron Skulls Co segueix desenvolupament el  seu propi llenguatge de moviment. Aquesta vegada posa en escena les seves influències com a paper principal de la dramatúrgia i parteix de la idea de canalitzar l’energia negativa en art. Aborda la identitat mediterrània com un espai en el qual se submergeixen multitud de civilitzacions al llarg de la història. Ho fa mitjançant la cultura hebrea, àrab i espanyola, juntament amb la dansa urbana, el Contact Improvisation i el Butoh, barrejant-se com un caldo de cultiu que ens porta a una recerca de la identitat d’un col·lectiu a través del moviment.

Iron Skulls Co és una companyia de dansa experimental nascuda el  2012 a partir d’un grup de Bboying. Formada por ballarins de diversos punts d’Espanya i del sud de França, aquest grup explora els límits del moviment, amb una especial atenció a la moda, la cultura musical i la teatralitat. El seu és un moviment animal que integra efectes visuals i dissociacions del Hip Hop, a més de combinar arts marcials, acrobàcia i break dance. En els darrers anys han rebut destacats premis.

Direcció i coreografía Iron Skulls Co / Intèrprets Adrián Vega, Diego Garrido, Moisés “Moe”, Facu Martín, Héctor Plaza “Buba”, Luis Muñoz, Agnés Sales Martín, Anna Sagrera / Il·luminació Óscar Gonzalez, Willy Barleycorn / Direcció musical Willy Barleycorn / Escenografia Nina Lopez-Le Galliard / Vestuari María Zaguirre / Fotografia Vicente R. / Tipografia José Alberto “Agu”
Residències
La Caldera, Barcelona; Hameka, França; Fabra i Coats, Barcelona; Lava, Valladolid / Amb la col·laboració Hameka, Festival Hop de Barcelona

#Festivalhop #IRONSKULLSCO

Xerrada – col·loqui amb Iron Skulls Co (dissabte 17 de desembre, de 18h a 19.30h, sala PB)

Trobada amb Iron Skulls Co. que explicaran el seu procés creatiu i debat obert amb altres ballarins, companyies, projectes o públic interessat que vulguin aportar al debat de com portar les danses urbanes a la creació escènica

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

18 de desembre

18 h

Sala MAC

12 €

Durada: 55 minuts

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x