De l'1 al 4 de març

Festival de les imatges de la dansa: Apparition, Mudances, While Going To A Condition, Il Giardino giapponese

Compartir

La primera edició d’IDN proposa tot un seguit d’espectacles i activitats entorn a la dansa en tres apartats. Escenes Interactives, un programa internacional d’obres escèniques en les quals es produeix un diàleg entre la coreografia, la posada en escena i els intèrprets amb les eines digitals.VídeoDansa, Barcelona: és un nou concurs internacional del qual es projectarà una selecció de les obres presentades. També s’estrenaran les tres peces guanyadores del concurs de projectes 2006 convocat per Televisió de Catalunya i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Instal·lacions: el cos, objecte i subjecte de peces expositives, territori comú entre la dansa i les arts visuals. Creacions interactives, net.art i pantalles sincronitzades.

Espectacles:
– Klaus Obermaier: Apparition. 1 i 2 de març
– Àngels Margarit / Mudances: Arbraçades. 3 i 4 de març
– S20. Hiroaki Umeda: While going to a condition. 3 i 4 de març
– TPO Tiatro di Piazza d’Occasione: Il Giardino giapponese. 4 de març

+ info www.nu2s.org/idn

Organitza NU2′S (www.nu2s.org)
NU2′S Associació per a la Creació rep el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Generalitat de Catalunya

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

De l'1 al 4 de març

Més informació

http://www.nu2s.org/idn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x