Festival Àsia

Compartir

L’ESPECTACLE

El Festival Àsia, organitzat per la Casa Àsia i que enguany celebra la seva cinquena edició a Barcelona, torna de nou al Mercat per omplir durant tres dies els diferents espais amb tot tipus de mostres artístiques dels diferents països del continent asiàtic.

La plaça Margarida Xirgu acollirà botigues amb productes originaris d’Àsia, així com restaurants amb diferents gastronomies. Els tallers enguany seran de Rai-chi, d’Estels xinesos, de Caligrafia xinesa; des de l’India hi hauran tallers de dansa kathak, també tallers d’instrumets tradicionals de Filipines, i des del Japó tallers d’Origami, de Ykebana i Shiatsu.

El plat fort del Festival es concentrarà dins la sala MAC del Mercat, amb diferents actuacions: la música fusió ens arriba de Filipines de la mà de Grace Nono, que inaugurarà el Festival. Nono ha sabut revisar i actualitzar com ningú la música tradicional filipina; per primer cop actuarà a l’Estat espanyol. El Mercat també acollirà el teatre del grup japonès Ksec Act, fundat l’any 1990 i que treballa dins el camp del teatre experimental, sobre tot interpretant autors espanyols i sud-americans. En aquesta ocasió arriben a Espanya amb una adaptació de l’obra de Lorca Amor de don Perlimplín con Belisa en su jardín. La dansa estarà representada pel grup coreà Dance Theatre On, que incorpora a la dansa contemporània i la clàssica l’estil zen. Les crítiques rebudes a la biennal de Lió de l’any 2000 van ser aclaparadores; També actuen per primer cop a l’Estat.

Més actuacions de música, dansa, titelles… ens aproparan a països llunyans però molt rics artísticament.

LA FITXA ARTISTICA

www.casaasia.es

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Més informació

http://www.casaasia.es

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x