De l'11 al 15 d'abril

ANIMAL RELIGION FANG

compra entrada

 

Compartir

Amb Fang l’artista de circ Quim Girón ens proposa la unió de la terra i el cos humà a través de la manipulació del fang a escena, que ens farà viatjar per un espectacle ple de formes i escultures úniques; durant la peça es mostrarà el procés de transformació del cos i el fang per acabar sent una sola cosa, transformant per complet l’expressió de l’artista.

Quim Girón és buscador de l’equilibri, el so, el clown i el moviment animal. La seva formació va començar a Barcelona a l’Escola de Circ Rogelio Rivel, especialitzant-se en verticals, i va continuar formant-se a l’escola de circ LE LIDO (Toulouse), on va fer emergir el joc d’actor i la seva personalitat en l’escena. Va acabar els seus estudis a DOCH (Universitat de dansa i Circ d’Estocolm, Suècia) amb les especialitats de verticals i acro-dansa, on va rebre la beca Sophie Hulten’s per la seva creativitat, el joc amb el risc i per la seva habilitat com artista de circ. Quim Girón és el fundador i director artístic de la companyia de circ Animal Religion, actuant arreu d’Europa i d’Àsia.

Creació i interpretació Quim Girón / Disseny so Joan Cot / Disseny llums Joana Serra / Fotografies Marta García / Producció Elclimamola / Administració La Bonita coop.
Amb el suport
Fundació La Pedrera, Festival TNT / Residència artística Teatre Sant Esteve de Palautordera, Can Gasol, Cronopis, La Bonita, Centre Cívic La Barceloneta, La Caldera / Amb la col·laboració SIO-2

 

 

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

De l'11 al 15 d'abril

19 h (diumenge 20 h)

Sala PB

16 €

Durada: 50 minuts

Més informació

web de la cia

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x