El 13 i 14 d’octubre de 2010

MOPA PRODUCCIONES 10/11 (espérame despierto)

Compartir

L’ESPECTACLE

(espérame despierto) és una peça que convida a l’espectador, des d’una perspectiva d’observador, a contemplar la misteriosa relació entre dos personatges, interpretats per la violinista i ballarina Eloísa Cantón i el ballarí i coreògraf Juan Luís Matilla, que juguen contínuament amb la metàfora de l’abandonament, produint-se situacions que es despleguen pel ventall de la sensualitat, l’humor i la duresa. L’obra està dirigida per Juan Kruz Díaz de Garaio, des de fa anys intèrpret de la companyia Sasha Waltz & Guest; en paraules del directors, “dos personatges mig adormits semblen aliens a aquells que testifiquen la intimitat del seu diàleg. Diàleg que intenta, un cop i un altre, una comunicació a través d’un llenguatge que ha construït i del què s’ha apropiat”. A (espérame despierto) la música és un personatge més. Eloísa Cantón i Juan Luís Matilla canten, ballen i interpreten músiques populars acompanyats pel violí i la concertina.

FITXA ARTÍSTICA

Un espectacle de Mopa Producciones S.L.
Direcció, coreografia Juan Kruz Díaz de Garaio Esnaola
Creació, coreografia, interpretació Eloísa Cantón, Juan Luís Matilla
Disseny il·luminació David Linde (La Suite)
Disseny producció Antonio López de Ahumada (La Suite)
Vídeo Guillermo Marrufo

Desenvolupat dins del projecte de residències d’Endanza Itinerant en col·laboració amb l’Empresa Pública de Gestión de Programas Culturales de la Junta de Andalucía (Consejería de Cultura) i el suport de l’Ajuntament de la Rinconada

LA COMPANYIA

La companyia andalusa de dansa Mopa va néixer l’any 2002 amb la peçaMore Productive; les seves primeres creacions, presentades al Certamen Coreográfico de Andalucía, van rebre diferents premis dins aquest certamen i han creat diverses obres des de llavors. (espérame despierto)es va estrenar l’any 2009 al Sarajevo Winter  Festival de Bòsnia & Hercegovina.

Amb la col·laboració de:
Danza a escena INAEM

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

El 13 i 14 d’octubre de 2010

Més informació

http://www.soyunamopa.com

http://juanluismatilla.jimdo.com/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x