• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

ERRE QUE ERRE

Escupir en el tiempo

Del 14 al 17 de desembre
ESPECTACLE PASSAT
  • Temporada

    2006-2007

L’ESPECTACLE

El col·lectiu Erre que erre celebra el seu desè aniversari amb Escupir en el tiempo, una obra que combina dansa, música i imatge per parlar-nos i fer-nos reflexionar sobre els canvis i la necessitat que tenim de celebrar-los, la necessitat de senyalar determinats moments de la nostra vida, del nostre futur.

A Susana Castro, Mª Ángeles G. Angulo, Mario G. Sáez i Teresa Navarrete s’uneixen en aquesta ocasió Maria M. Cabeza de Vaca i Guillermo Weickert, intèrprets i creadors de contrastada capacitat que se sumen a l’univers d’Erre que erre per a deixar la seva empremta i convertir-se en partícips d’una de les seves històries.

La inquietant i epidèrmica música de David Crespo i Guim Serradesanferm (Balago) torna a ser la banda sonora que enriqueix la proposta del grup, a més a més de les col·laboracions de Martín Fuks, Myriam Swanson i Dani Nel·lo. L’espai escènic de l’artista Irene van de Mheen situa als personatges en un lloc irreal que mostra el què no es fàcil de veure, allò que gairebé sempre està amagat. El realitzador Guillem Morales, amb la utilització del llenguatge cinematogràfic, ens ofereix una particular visió del què succeeix a l’altre costat, del que no hem pogut contemplar en escena, apropant la mirada de l’espectador a aquest lloc que no ens estava permès observar.

Tot això configura un espectacle en el qual la dansa se contamina d’altres llenguatges i formes d’expressió per arribar a l’espectador.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia i interpretació Susana Castro, Teresa Navarrete, Mª Ángeles G. Angulo, Mario G. Sáez, Maria M. Cabeza de Vaca, Guillermo Weickert
Amb la col·laboració Ricardo Salas, Marina Serrano
Música David Crespo (Balago) amb la col·laboració Martín Fuks (Barxino), Myriam Swanson, Dani Nel·lo
Il·luminació Carles Rigual
Espai escènic Irene Van De Mheen
Estilisme Erre que erre
Pel·lícula Guillem Morales
Muntatge i edició Ricardo Salas
Disseny gràfic Kike Segurola
Producció Erre que erre
Producció executiva i comunicació Margherita Bergamo
Direcció artística Erre que erre

Residències de creació Centro Párraga, Múrcia; O espaço do tempo, Montemor-o-novo (Portugal); Studio danse, Ville de Tournefeuille (França); Cal Bolet; Vilafranca del Penedès

Coproducció Mercat de les Flors; Temporada Alta 2006 – Festival Internacional de Teatre, Salt; Centro Párraga, Múrcia
Amb la col·laboració ¡Mira! Projet européen, MACtac – vinil
Amb la subvenció Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya; Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona; Ministerio de Cultura – INAEM

LA COMPANYIA

Erre que erre entén el treball en equip com a centre de la seva pròpia identitat: cada projecte significa la formació d’un grup de persones que s’impliquen en la creació d’un nou espectacle. Durant una dècada, artistes de diferents disciplines han estat sempre al costat d’Erre que erre de manera totalment incondicional, aportant altres visions i conceptes que van ajudar a enriquir i arropar les seves propostes, que en un principi eren purament dancístiques.