Del 28 de novembre a l'1 de desembre

JONE SAN MARTÍN, SANDRA MARÍN, IRATXE ANSA Esculpiendo el vacío

Compra entrada

Compartir

Per lesió d’una de les intèrprets d’Esculpiendo el vacío, el programa presentarà una variació: el solo A picture of you falling, de la coreògrafa Crystal Pite i interpretat per Sandra Marín, serà substituït pel solo Choice del coreògraf Russell Maliphant, interpretat per la ballarina Olga Cobos. 

Esculpiendo el vacío es planteja des del punt de vista de tres dones, tres intèrprets amb una llarga experiència professional que han treballat en grans companyies de dansa a nivell internacional: Sandra Marín, Iratxe Ansa i Jone San Martín. La peça consta de dues part: en la primera, les ballarines interpreten solos de coreògrafs referents de la dansa com són Crystal Pite, Rafael Bonachela i William Forsythe respectivament. Degut a la lesió soferta per Sandra Marín, Olga Cobos interpretarà un solo de Russell Maliphant inclòs dins de l’obra Choice.

A la segona part s’estrena una peça creada per les tres -Sandra Marín, Iratxe Ansa i Jone San Martín- i desenvolupada en un laboratori amb el coreògraf Jacopo Godani, que treballa regularment per a les institucions culturals i companyies més importants d’Europa. Interpretaràn aquesta peça Iratxe Ansa i Jone San Martín.

El projecte Esculpiendo el vacío el ha anat consolidant-se gràcies a la qualitat de les intèrprets, que han despertat l’interès dels coreògrafs de treballar amb elles i cedir-los el material per interpretar-lo i en algun cas per fer una altra lectura del mateix.

Iratxe Ansa, Sandra Marín i Jone San Martín han treballat i treballen amb companyies com The Forsythe Company, Nederlands Dance Theater, Lyon Opera Ballet, Ballet de Charleroi, Cullberg Ballet…, amb coreògrafs com Ohad Naharin, Jiri Kylian, William Forsythe Nacho Duato, Mats Ek, Mathilde Monnier, Johan Inger, Paul Lightfoot, Sol León, Crystal Pite i un llarg etcètera.

Direcció artística i coordinació del projecte Iratxe Ansa
Creació Jone San Martín, Sandra Marín, Iratxe Ansa
Intèrprets Jone San Martín, Olga Cobos, Iratxe Ansa
Solos de William Forsythe, Russell Maliphant, Rafael Bonachela
Artista visual Rahi Rezvani
Música Ulrich Müller
Violí en directe solo Guts Sergi Alpiste
Creació sonora solo Guts Ramon Balagué
Música solo Choice  mukul (ambientTV.NET)
Direcció tècnica i disseny il·luminació solos Alberto Barberà
Il·luminació solo Choice Michael Hulls

Esculpiendo el vacío
Direcció artística i coordinació projecte Iratxe Ansa
Creació Sandra Marín, Iratxe Ansa, Jone San Martín
Duo coreogràfic Iratxe Ansa, Jone San Martín
Coordinació escènica i musical i disseny de llums Jacopo Godani

Producció Mercat de les Flors
Agraïments Fabra i Coats fàbrica de creació

Vbospagna blanco_alta progettiamo- 180_x_web

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

Del 28 de novembre a l'1 de desembre

20:30h (diumenge 18h)

Sala OM

16€

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x