ILIACAN Escribo En El Viento…

Compartir

L’ESPECTACLE

El nou espectacle de la companyia Iliacan, Escribo en el viento…, és una faula escènica, una dansa teixida de somnis, de llums i foscors. Interpretada per quatre ballarins, Inclou textos i dramatúrgia i es desenvolupa dins un marc escènic les imatges del qual estan pintades pel reconegut artista plàstic Gerardo Gaal.

Escribo en el viento… compagina el sentit de la realitat i el món oníric, les imatges subconscients que sorgeixen al personatge; es pretén desenvolupar el concepte de fragmentació dins la interpretació de la realitat.

LA FITXA ARTISTICA

Direcció Álvaro de la Peña
Creació i interpretació Eva Coll, Anna Rubirola, Jesús Cobos Nel·lo Nebot
Música original Pablo Bélez Carles Belda

Producció Iliacan

Amb el suport de l’Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona; Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya; Ministerio de Cultura – INAEM; La Caldera; saT (Sant Andreu Teatre), Ajuntament de Sallent i Ajuntament de Tremp

LA COMPANYIA

La companyia de dansa Iliacan va néixer l’any 1993 a partir d’una proposta d’Àlvaro de la Peña. Des de llavors han creat nombrosos espectacles, com els més recents Migas (2005) o Donde habito(2004), estrenat al Mercat de les Flors.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x