Del 13 al 16 d'octubre

SEMOLA TEATRE Enlloc Com A Casa

Compartir

L’ESPECTACLE

Un edifici de quatre plantes en construcció és l’espai on conflueixen onze personatges i la seva realitat, on es desenvolupen petits fragments d’escenes quotidianes. El llenguatge irònic i poètic de Sèmola Teatre ens suggereix un viatge per les entranyes de la soledat. Una reflexió, a través d’impactants imatges, de com ho fem per viure en llocs tan carregats de gent i sentir-nos cada vegada més sols. La soledat com a eix que uneix uns personatges que, com l’edifici, també s’estan construint.

FITXA ARTÍSTICA

Creació i direcció artística Joan Grau
Escenografia i direcció tècnica Fina Solà

Ajudant direcció i Coreografia Isnelle da Silveira
Actors Roser de Castro, Egbert de Jong, Lindsay dos Ramos, Juanjo Ruano, Marina Rodríguez, Laila Llorca, Quim Castellà, Fidel Pereiro.
Col·laboració Natxo Tarrés
Tècnics Laura Gutiérrez, Jordi Arboix, Ismael López
Il·luminació Cia. Sèmola Teatre
Creació musical Joan Grau
Vestuari Cia. Sèmola Teatre
Producció Cia. Sèmola Teatre / Laura Gutiérrez

Producció Sèmola Teatre

Coproducció Le Parapluie (Centre International de Création Artistique), Aurillac; Huis Voor Kunsten op Straat, Dommelhof, Neerpelt i Mercat de les Flors
Amb el suport Institut Català de les Indústries Culturals, Generalitat de Catalunya; Ministerio de Cultura – INAEM; Ajuntament de Vic – IMAC; Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona i Centre Cultural Costa i Font (Taradell)

LA COMPANYIA

Sèmola Teatre, liderada per Joan Grau, és una de les companyies de teatre catalanes més internacionals; la seva trajectòria es va iniciar l’any 1978 i des de llavors ha rebut prestigiosos premis internacionals amb creacions com In concertHíbridEsperanto o Centvinticinc, entre d’altres.

La companyia dedica aquest darrer espectacle al seu director, Joan Grau, que va morir el passat mes d’agost.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Del 13 al 16 d'octubre

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x