• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

LOS GALINDOS

Encara no ho sé, Lola

Del 21 al 23 d'abril
 • Temporada

  2016-2017

 • Tarifa

  12€

 • Horari

  Divendres 18h, dissabte 18h i 20:30h, diumenge 12h i 18:30h

Nou espectacle de circ de manufactura artesanal de Los Galindos que ens parla del valor de la transmissió generacional a partir del divertiment, la poètica i el risc. La proximitat del que s’esdevé a la pista, la interpretació musical i la plàstica dels elements de circ prenen una dimensió captivadora i de força naturalitat escènica.

“No respectar el límit de la pista pot suposar un perill tangible, qualsevol indret, objecte o acció pot esdevenir un esdeveniment confós. Tot el que veureu en aquesta pista, és mentida! Us ho ben asseguro, aquest és un moment de possibilitat, on el que sembla, no és…”

Los Galindos van néixer l’any 1991 i van ésser pioners en la incorporació del trapezi volant en espectacles de circ de carrer. Al llarg d’aquests anys han creat 12 espectacles; el darrer, Maiurta, el vam poder veure al Mercat l’any 2014. Van ser cofundadors i directors de l’Escola de Circ Rogelio Rivel (1999-2003) amb el desig de generar un marc d’aprenentatge i intercanvi de coneixements. Al llarg d’aquests anys han col·laborat amb diferents projectes artístics tant nacionals com internacionals.

Amb Bina Rieck (pallassa, hula-hoop i músic), Marcel Escolano (pallasso, hula-hoop i acròbata), Bet Garrell (hula-hoop, trapezi i acròbata), Martí Soler (acròbata, roda Cyr, llançador de ganivets i músic), Anna Pascual (perxa xinesa, acròbata i músic), Bruna Escolano (ballarina de pista), Berta Escolano (acròbata, músic) / Creació col·lectiva / Direcció Bet Garrell, Marcel Escolano / Textos Marcel Escolano / Direcció musical Martí Soler / Escenografia i espai escènic Los Galindos / Vestuari Perturbado de Ponzoña, Txell Janot / Il·luminació Los Galindos / Direcció tècnica Marcel Escolano / Cuiner Andrés Melero / Suport tècnic Benet Jofre / Fotografia Josep Guindo, Marta G.C. / Vídeo Oriol Aubets / Distribució Txell Bosch
Producció
Los Galindos / Amb el suport ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals), IRLL (Institut Ramon Llull), Circ Crac (Circ Cric), Cronopis, Txo Titelles

#LosGalindos