Del 3 al 5 de desembre de 2010

CLAIRE DUCREUX & TONI MIRA (Cia. Leandre-Claire / Cia. Nats Nus) En attendant l’inattendu

Compartir

L’ESPECTACLE

En attendant l’inattendu neix de la trobada casual entre Claire Ducreux i Toni Mira, dos creadors amb una llarga i intensa trajectòria professional i amb estils molt diferents que convergeixen en la dansa. Cadascun d’ells aporta a aquesta creació el seu llenguatge i el nodreixen d’altres tècniques escèniques, com el clown, el teatre visual, d’objectes… La peça, una reflexió sobre el pas del temps, parteix dels personatges que tant Mira com Ducreux han desenvolupat en solitari, amb els elements habituals dels seus espectacles: ella, banc, gorra, joc amb  el públic…; ell, taula, miralls, ombres…

FITXA ARTÍSTICA

Creació i interpretació Claire Ducreux, Toni Mira
Dramatúrgia Beth Escudé
Banda sonora David Moreno
Espai escènic Miquel Ruiz
Artil·lugis Joan Carles Segarra

LA COMPANYIA

Toni Mira, codirector i cofundador de la  companyia Nats Nus juntament amb Clàudia Moreso l’any 1987, ha rebut el Premi Nacional de Dansa i el Premi Ciutat de Barcelona el 2010. Ha creat nombroses coreografies per a la seva companyia i també per a d’altres, a més a més de desenvolupar una important tasca pedagògica.

Claire Ducreux, formada en dansa a França, va iniciar la seva carrera professional com a ballarina de diferents companyies. L’any 1999 descobreix el mim i el teatre de gest i crea, amb Leandre Ribera, la Cia. Leandre-Claire; el seu espectacle Fragile va rebre nombrosos premis. Des de fa uns anys continua la seva carrera en solitari o amb altres artistes.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

Del 3 al 5 de desembre de 2010

Més informació

http:// www.leandre-claire.com

http:// www.natsnus.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x