diumenge 21 i dilluns 22 de novembre

ZIG ZAG DANZA (Astúries) elPetit: Mímesis

Compra la teva entrada

Compartir

Edats recomanades: De 0 a 3 anys

Ets el que veus. Som el que veiem. La tribu s’aplega per fer el ritual iniciàtic del viatge de la vida. Abans de Res, Tot no era. Mímesis es construeix entorn de la imitació com a via de relació amb el món que ens envolta. Aprenem perquè repetim allò que veiem. Formem part d’una comunitat i d’un medi natural que ens serveix de referència per a la construcció d’allò que arribarem a ser. Com si fos un ritual no verbal, ens comuniquem entre nosaltres i, en el joc de la repetició, l’espai que habitem es transforma.

Concepte, coreografia i interpretació Estrella García i Miguel Quiroga / Música original i interpretació Miguel Pérez Iñesta i Emmanuelle Bernard / Acompanyament Blanca del Barri (Escena Mirinyac) / Realització vídeo músics Philipp Meise / Espai escènic Miguel Quiroga i Luís Mosquera / Vídeo, imatge i mapping Zig Zag Dansa i Secundino García / Vestuari Zig Zag Dansa / Modista Inma F. Pertierra / Imatge promocional Muel de Déu / Fotografia i vídeo promocional Gabriela Alguero / Comunicació Cultproject / Col·laboradors en pràctiques Javier Herrero i Ángela Clemente
Producció executiva Secundino García / Producció i distribució Zig Zag Dansa S.L.
Direcció artística Estrella García

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

diumenge 21 i dilluns 22 de novembre

Diumenge 21 a les 11 h i a les 16.30 h i dilluns 22 a les 17.30 h

Sala PB

8 €

Durada: 35 minuts

Més informació

web de la cia

web festival

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x