• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

EL MÉS PETIT DE TOTS

elPetit als núvols

Del 13 de novembre al 7 de gener
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2021-2022

 • Tarifa

  5 €

 • DIVENDRES JOVE

  10€

Tres propostes artístiques virtuals dirigides a famílies amb infants de 0 a 5 anys

elPetit als núvols ofereix tres propostes artístiques en línia per seguir gaudint de les Arts quan vulguis, des d’on vulguis i amb qui vulguis.

GRASS Films

Second Hand Dance (Regne Unit), proposta en anglès

GRASS films presenta dues pel·lícules que celebren la màgia de la natura. Rodar per l’herba, trobar aranyes al parc o sentir el sol a la cara. Sunny Days i Insect Hands us conviden a mirar una mica més de prop el món que us envolta, a moure’s, a sortir a fora i jugar.

Creada per Rosie Heafford, guanyadora del premi Arts Foundation Children’s Theatre Shortlist Award.

Söns – Concert per a nadons

Pels Més Menuts (Catalunya)

Sota una atmósfera onírica, rústica, i circense, SÖNS, vol ser una experiència sensorial per als nadons de casa (0-2 anys) i les seves famílies, amb un format on la proximitat el farà especial, proper i màgic.
El repertori musical serà un recorregut per clàssics de Saint-Saens, Debussy, Txaikovski, Bach, Satie, … i també peces actuals que faran de banda sonora d’un espai on la poesia sonora i visual es faran realitat.

BebeLume

Clarice Cardell e Leonardo Hernandes (Brasil)

Poesia audiovisual per a la primera infància. BebeLume és una nova experiència audiovisual, amb creacions d’autor que pretenen contemplar el poder poètic amb què neix tot ésser humà.

 

INSTRUCCIONS PER ACCEDIR A LES PROPOSTES DIGITALS

1.- Quan una família decideixi que l’oferta li interessa i adquireixi el que tradicionalment considerem com una entrada, un cop efectuat el pagament rebrà un codi i un enllaç a la pàgina petitalsnuvols.elmespetitdetots.cat. En aquesta pàgina haurà d’introduir el codi adquirit i podrà gaudir de tots els continguts abans mencionats.

2.- Cada codi dona accés a les tres propostes artístiques sense límits fins el 7/01/2022. És a dir, cada comprador podrà entrar als continguts tantes vegades com vulgui.