Del 8 a l'11 de febrer

SOCIETAT DOCTOR ALONSO El traspiés de Luisa

Compartir

L’ESPECTACLE

El traspiés de Luisa és un espectacle en què quatre dones parteixen d’un error per desenvolupar una peça sense cap interrupció, que s’encadena sense fissures. Els intèrprets troben el plaer al fet d’estar en fals, fràgils, mostrant llavors cruament i amb humor les seves debilitats i flaqueses. Segons la companyia, El traspiés de Luisa “és un estudi asèptic i distanciat dels mecanismes d’allò erroni. Aprofitant les deixalles. Evitant ficar-se a la psicologia que hi ha abans, durant i després d’un error”.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Sofía Asencio
Dramatúrgia: Tomas Aragay i Sofía Asencio
Assistent a la dramatúrgia: Òscar Abril Ascaso
Interpretació: Mía Esteve, Iva Horvat, Idurre Azkue i Sofía Asencio
Preparació física: Sofía Asencio
Espai escènic i il·luminació: CUBE
Vestuari: Societat Doctor Alonso
Gestió i producció: Elena de la Vara
Distribució: Marta Oliveres Management, M.O.M

Un espectacle produït per la Societat Doctor Alonso, Mercat de les Flors i La Friche Belle de Mai (Marsella, França).

Amb la col·laboració del CC La Mercè de Girona i Ajuntament de Pontós.
La Societat Doctor Alonso rep subvencións de Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, INAEM – Ministerio de Cultura i ICUB – Ajuntament de Barcelona

LA COMPANYIA

Societat Doctor Alonso, dirigida pel director escènic Tomàs Aragay i la ballarina i dramaturga Sofia Asencio, és una companyia que es defineix pel seu plantejament nou a cada creació, partint des d’un punt zero per tal de replantejar-se el llenguatge en cada nou treball. La companyia té una clara vocació d’intercanvi permanent amb l’exterior, vocació que es recolza en un doble convenciment: d’una banda, la necessitat de mantenir una escolta permanent dels camins creatius que es desenvolupen a l’altre costat de les nostres fronteres, i de l’altre, la necessitat de mostrar el seu treball a públics de procedència cultural diversa per a situar-los en un marc de recepció plural que els permeti rebre un feed-back artísticament enriquidor.
www.myspace.com/lasluisa
www.fotolog.com/lasluisa

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Del 8 a l'11 de febrer

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x