Del 14 al 17 de febrer de 2008

Laboratorio de Solos / Andrés Waksman El perro alado

Compartir

L’ESPECTACLE

El perro alado és un home que aterra en la seva animalitat més íntima; un home en un espai buit que per moments s’omple d’imatges per tornar a quedar buit; una mirada que transcendeix amb bon humor el drama de l’home i el torna bell.

El perro alado és dansa, teatre, vídeo, música, llum i buidor. És la peça que tanca el cicle Laboratorio de Solos, dirigit per Waksman des de l’any 2000 i que s’ha presentat en gira per diferents països. Les peces compreses dins el Laboratorio de Solos són un total de 20 solos, entre els que trobem a Sofia Asencio, Viviane Calvitti de Moraes, Sònia Gómez, Idurre Azkue, Tomás Aragay, Bebeto Cidra, Sònia González, Eric Martin, Iva Horvat, Andrés Waksman…

En punt quiet del món que gira. No era carn, ni estava sense ella; ni venia de ni anava cap a … en el quiet punt, allà està la dansa, però ni detinguda ni en moviment. T.S.Elliot

FITXA ARTÍSTICA

Creació i interpretació Andrés Waksman i convidats

LA COMPANYIA

Andrés Waksman, actor-ballarí, coreògraf i director uruguaià, ha col·laborat amb diferents coreògrafs i directors, com ara Wim Vandekeybus (Bèlgica), Veronique Ros de la Grange, Dominique Boivin, Sophie Perez (França), Tomás Aragay (Espanya). Dirigeix el seu propi espai ALAS Procesos Creativos, on dóna tallers i formació, ¡ ha dirigit i coreografiat diferents espectacles de companyies.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

Del 14 al 17 de febrer de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x