15 de novembre

Karstein Solli Produksjoner (Noruega) EL MÉS PETIT DE TOTS: StemmeStammen / Veus tribals (funcions escolars)

Inscripcions (a partir del 03/09)

Compartir

Recomanat de 0 a 3 anys

A StemmeStammen, els límits entre la sala i l’escenari es desdibuixen a favor d’un espai visual acollidor on els nens i els adults puguin trobar el seu lloc, per estar junts. A través de situacions familiars, l’humor i el joc, la companyia noruega crea un imaginari propi que ens evocarà associacions tant a rituals tribals com a “l’absurd” que sovint conviu amb les regles dels jocs de nens. La veu masculina, intensa, a voltes massa gruixuda però reconfortant per als nadons, que la senten i reconeixen, ens parlarà de dialectes llunyans, paraules absurdes i ancestrals que ens vénen a trobar en aquesta nova creació del noruec Karstein Solli, on descobrim que el cos és també instrument, caixa de ressonància.

Concepte, coreografia i direcció Karstein Solli / Música Oystein Elle / Intèrprets Ibrahim Fazlic, Alexander Aaro, Geir Hytten, Oystein Elle / Escenografia i vestuari Vitor Monico Truzzi / Il·luminació i vídeo Sabina Jacobsson

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

15 de novembre

10 h i 11:15 h

Sala PB

6 €

Durada: 40 minuts

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x