19 i 20 de novembre

DANSMAKERS AMSTERDAM (Holanda) EL MÉS PETIT DE TOTS-Ondersteboven (Capgirat)

Comprar entrada

Compartir

Veure i escoltar, escoltar i veure. Un batec de cor. Una mà s’obre i es tanca. El ritme suau d’un tambor. Una cançó infantil. Després, inesperadament un salt a l’aire i un gir sobtat. El so creix i inspira el moviment de balanceig. Poden les mans volar com papallones? Poden els peus riure? I els braços dormir? Pot plorar un crit de tambor? Pot riure un piano?

La ballarina i coreògrafa Gaia Gonnelli i el músic Wiebe Gotink conviden el públic a experimentar la riquesa del moviment i el so. La música sorgeix misteriosament de barres i campanes de metall, de la mateixa ballarina i, fins i tot, d’un nas humà.

Després de l’exitosa Kleur (Color), Gaia Gonnelli ha creat una vegada més una actuació original i imaginativa on combina dansa, teatre, música en viu i altres disciplines de l’art. Els seus espectacles animen els nens i nenes a utilitzar la seva pròpia imaginació. La fascinació de Wiebe Gotink rau en la fusió de la dansa i la música, i el seu potencial inesgotable.

Concepte i coreografia Gaia Gonnelli en col·laboració amb Wiebe Gotink
Intèrpret Gaia Gonnelli
Música Wiebe Gotink
Vestuari Arlette Muschter
Il·luminació Ellen Knops

#Elméspetitdetots

*Tothom ha de tenir una entrada per accedir a la sala, nadons i adults
*Edats recomanades: familiar de 1 a 5 anys / escolar de 2 a 5 anys

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

19 i 20 de novembre

11h i 17h

Sala PB

8€

Durada: 40 min

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x