9 i 10 de novembre

DAVID YMBERNON EL MÉS PETIT DE TOTS – Latung La La diu que el pes petit és el pes més gran de tots

Compartir

DINS EL FESTIVAL EL MÉS PETIT DE TOTS. Espectacle per a nens i nenes d'1 a 5 anys

La infància és el més valuós de tota la casa. Els 5 primers anys de vida són els fonaments d’una persona, el fonament en què es recolza tot. Els fonaments no criden l’atenció perquè no són la part vistosa, però són la part fonamental. De la mateixa manera que l’ànima és invisible i és el que porta més color.

Latung La La diu que el pes petit és el pes més gran de tots és una obra escènica, poètica, parateatral, amb una gran càrrega de poesia visual. Una obra que és i prou, sense història, sense arguments.

“Tot el meu treball és una línia contínua que comença des d’un principi, des de la infància.”

David Ymbernon és un artista polifacètic posseït pel color taronja. Tot el seu món, la seva vida, la seva feina, giren al voltant d’aquest color. Deixem que sigui ell mateix qui s’expliqui: “Crec i tinc molta fe, crec en coses que no són certes, crec en la màgia, l’entusiasme, l’instint, la predisposició, la sort, la sorpresa, la casualitat, crec en les musaranyes, en qui somia truites, en qui viu als núvols o ve de la lluna de València, crec en el globus que s’escapa i desapareix anant amunt, en la suggerència, en la inconcreció, crec que hi ha certeses insubmises a la lògica que són pura veritat, tan certes com que no són certes, amb tota seguretat. Crec en l’avió de paper quan és llançat per un infant, que al llançar-lo amb il·lusió extraordinària, un esperit l’acompanya i amb aquest esperit vola més alt i més llarg que no pas s’ha vist en realitat.”

Creació i direcció David Ymbernon
Amb Andriy Antonovskiy, Miquel Àngel Marín, Daida Ymbernon, David Ymbernon
Tècnic Oriol Ibáñez

Producció Festival Internacional d’Arts Escèniques El Més Petit de Tots
Amb la col·laboració Taller d’Escenografia Castells i Planas

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

9 i 10 de novembre

12h

Sala PB

8€

Durada: 30'

Més informació

http://www.davidymbernon.com/

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x