15 i 16 de novembre

BIG BOUNCERS EL MÉS PETIT DE TOTS: Jungla (funcions escolars)

Inscripcions (a partir del 03/09)

Compartir

Dins d’El Més Petit de Tots el Mercat coprodueix aquesta peça, un viatge per un ecosistema on poden aparèixer tot tipus d’éssers, formes, colors i sons: Jungla és un espectacle per a petits i grans on veurem cossos que es camuflen, brillen, suren, reboten, s’estiren i es transformen constantment en un espai sense explorar on la sorpresa i la màgia poden aparèixer en qualsevol moment i on tots els elements estan en continu moviment.

El col·lectiu Big Bouncers, format el 2012 per les creadores Cecilia Colacrai, Anna Rubirola i Mireia de Querol, s’articula al voltant de tres eixos: la creació escènica, la creació de performances per a espais no convencionals i la pedagogia. Aquesta temporada presentem una constel·lació sobre la seva tasca.

Direcció Big Bouncers / Creació Anna Rubirola, Cecilia Colacrai, Mireia de Querol, Ursa Sekirnik / Interpretació Anna Rubirola, Cecilia Colacrai, Ursa Sekirnik – Mireia de Querol / Fotografia Tristan Perez-Martin / Coproducció Mercat de les Flors / Amb la col·laboració Festival El Més Petit de Tots, La Caldera centre de creació de dansa i arts escèniques, La Poderosa, La Visiva / Amb el suport Generalitat de Catalunya. Projecte dins del marc de col·laboració entre el Bærum Kulturhus (Noruega) i el Mercat de les Flors

#BigBouncers #Jungla
Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

15 i 16 de novembre

10h i 11h

Sala MAC

6€

Durada: 40'

Més informació

Web companyia

Talla única

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x