21 i 22 de novembre

EL MÉS PETIT DE TOTS – Dans les plis de mes rêves (En els plecs dels meus somnis)

Compra entrades

Compartir

Edats recomanades: 6 mesos a 5 anys

‘Dans les plis de mes rêves’ és una veu que juga acompanyada per instruments indis, percussió i objectes sonors. Mathilde Lechat fa protagonista de la història a la veu que plora, riu, crida, balbuceja , modula i vibra… A la recerca de sensacions sonores que evoquen al ventre matern. Un espectacle sobre el ritual a través de la veu i el moviment, com un fil conductor entre les tradicions ancestrals compartides per totes les comunitats.

Charabia es va fundar el 2003 de la mà de Mathilde Lechat amb el desig d’oferir espectacles construïts a partir de la veu, la música i els espais singulars. Músic, cantant, narradora, exploradora del so, Lechat crea un món brillant, elegant i, alhora, dens. Es caracteritza per una gran audàcia musical gràcies a la seva formació en cant líric, cant Khyal (nord de l’Índia), música antiga, música contemporània, jazz, dansa i teatre. 

Concepte artístic i creació músical Mathilde Lechat
Intèrpret Mathilde Lechat
Col·laboració coreogràfica Matthias Groos
Mirada externa Laurent Dupon
Escenografia i disseny de llums Morice Srocynski
Escenografia i construcció Ronan Ménard
Vestuari Cécile Pelletier

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x