15 de novembre

Teatro Paraíso i la Orquesta Sinfónica de Euskadi (Euskadi) EL MÉS PETIT DE TOTS – Barrokino

Compartir

Edats recomanades: De 2 a 5 anys

Barrokino és una excepcionalitat en el món dels espectacles infantils. Amb una estètica ambiciosa, amb vestuari d’època i una posada en escena brillant, Teatro Paraíso i la Orquesta Sinfónica de Euskadi reuneixen, amb l’excusa d’un berenar, una actriu, tres instrumentistes i dos cantants que, entre mos i mos, ens aniran introduint en l’univers musical barroc.

Teatro Paraíso és una companyia basca amb 35 anys d’existència. Desenvolupen un projecte global d’intervenció en relació amb el Teatre, la Infància i l’Educació Artística. El 2012 van rebre el Premio Nacional de las Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud, en reconeixement a la seva trajectòria. En aquesta ocasió sumen esforços amb l’OSE per tirar endavant aquesta iniciativa de divulgació musical per al públic escolar.

Direcció musical Elena Martínez de Murguía
Direcció d‘escena Charlotte Fallon
Viola de gamba Elena Martínez de Murguía
Violí Irene Echeveste
Guitarra barroca Rafael Bonavita
Soprano Aída Briceño
Soprano Paula Fernández Lueje
Actriu Teatro Paraíso – Rosa A. Garcia

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

15 de novembre

17h

Sala MAC

8€ [Preus per persona (tant adult com nen/a)]

Durada: 35'

Més informació

www.euskadikoorkestra.es
www.teatroparaiso.com

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x