Del 5 al 8 de novembre de 2009

ANDRÉS MARÍN El cielo de tu boca

Compartir

L’ESPECTACLE

Flamenc contemporani de la mà d’un dels artistes més significatius i renovadors del flamenc actual: Andrés Marín, que ens presenta amb El cielo de tu boca una obra que compta amb la col·laboració del músic Llorenç Barber (conegut pels seus concerts amb campanes) i que s’ha presentat a la II Biennal de Flamenc dels Països Baixos o els festivals Mira! i Montpeller Danse.

FITXA ARTÍSTICA

Ball Andrés Marín
Campanes i polifonia Llorenç Barber
Col·laboració especial cant Segundo Falcón, José Valencia, Enrique Soto
Guitarra Salvador Gutiérrez
Percussió Antonio Coronel
Coreografia Andrés Marín
Direcció artística i Dramatúrgia Andrés Marín, Salud López, Santiago Barber, Juan Vergillos
Direcció musical Salvador Gutiérrez, Andrés Marín
Audiovisuals Yvan Schreck
Disseny d’il·luminació Ada Bonadei (VanCram)
Direcció escènica Salud López, Andrés Marín
Espai escènic Santiago Barber, Salud López
Assessorament coreogràfic Salud López
Documentació Juan Vergillos
Ingenyer de so Rafael Pipió
Realització de l’escenografia Sebastián Iampietro
Gràfica ambulanciagráfica
Fotografia cartell Luis Castilla
Producció executiva Andrés Marín

Producció Andrés Marín Flamenco Abierto S.L / Agencia Andaluza para el Desarrollo del Flamenco / Junta de Andalucía, Consejería de Cultura

Distribució Andrés Marín Flamenco Abierto S.L.
Agraïments D. Antonio Maya, D. Manuel López Fernández, Hermandad sacramental de la Resurrección, amb seu a l’església de Santa Marina de Sevilla

LA COMPANYIA

La fusió és segell d’aquest artista nascut a Sevilla el 1965. Fill del bailaor Andrés Marín i la cantaora Isabel Vargas, l’artista ja té una llarga experiència i ha portat els seus espectacles per tot el món. Amb aquest nou espectacle, Marín no descriu esdeveniments, sinó impressions. És una trobada amb el cos, el ball i el cant interior: a El cielo es persegueix que l’espectador no s’intenti explicar-se l’espectacle, sinó sentir-lo. No es tracta només d’una proposta coreogràfica, l’objectiu pretès és arribar a la profunditat de les emocions.

Nominat als Premis Max com a Millor Intèrpret masculí el 2008 per la seva interpretació de Federico García Lorca a l’espectacle Poeta a Nova York, Marín compagina la seva activitat coreogràfica i artística amb la direcció d’una oficina de producció i estudi de ball a Sevilla. Al Mercat de les Flors el vam poder veure la temporada anterior dins el cicle Flamenc Empíric.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

Del 5 al 8 de novembre de 2009

Més informació

www.andresmarin.es

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x