Rogelio Rivel - e-tapes de circ

Del 2 al 6 d'abril

ASSOCIACIÓ DE CIRC ESCOLA ROGELIO RIVEL e-Tapes de Circ

Compartir

L’Escola de Circ Rogelio Rivel participa al Focus Circ amb una proposta de intervencions artístiques curtes (15-20min), al vestíbul del Mercat de les Flors.  D’aquesta manera, es dóna a conèixer els que formaran part de les futures generacions d’artistes de circ. Aquestes intervencions tenen format de números curts on es podran veure diferents tècniques (acrodansa, malabars, pal xinès, trampolí, aeris, equilibris acrobàtics…). Es realitzaran quan finalitzin els espectacles professionals o per donar la benvinguda al públic abans d’aquests.

Actualment, la formació té un pes molt important en la trajectòria professional de l’artista de circ. L’Escola Rogelio Rivel és, en l’àmbit català, l’escola de referència en formació professional en arts circences.

Aquests dies de circ es faran certes activitats:

Dimecres 2, dijous 3 i divendres 4 d’abril de 21:30-21,45 es faran passis amb les següents tècniques: pal xinès -amb Gaston Villami, Marion Darier , Anna Äro- . Malabars amb – Juliette Grüss- i dansa excèntrica amb –Ivan Ekemark-.

Dissabte 5 d’abril a les 18:15h, a les 20h i a les 21:30h, es faran passis amb les següents tècniques: trampolí amb –Ole Schoene, Tony Mahon, Mara Daro-, aeris amb –Luna Nielsen i Gemma Isanda- i acrodansa amb –Marco Lissa-.

Diumenge 6 d’abril a les 19:30 i a les 20h, es faran passis amb les següents tècniques: equilibris acrobàtics amb –Ole Schoene, Illya Gendler, Marco Lissia-, pal xinès amb –Gaston Villamil- i acrodansa amb – Lucile Monroig-.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

Del 2 al 6 d'abril

Del 2 al 4 a les 21:30h / 5 a les 18:15h, a les 20h i a les 21:30h / 6 a les 19:30h i a les 20h

Vestíbul del Mercat

Espectacles gratuïts

Durada: Passis de 15'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x