26 i 27 de juliol

Maduixa Teatre. Grec'14 Dot. GREC’14

compra entrada

Compartir

Espectacle recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 4 anys.

Dansa, teatre, arts plàstiques i les tecnologies més noves es combinen en un espectacle familiar que s’inspira en l’univers de Sol Lewitt, un artista lligat al conceptualisme i el minimalisme.

Altíssima i ben blanca. Així és la paret de la qual té cura la Laia. En el moment que detecta la taca més petita, la fa desaparéixer de seguida. Però tot està a punt de canviar amb l’arribada del Dot. I és que, amb ell, la Laia emprendrà un viatge a través de la música i el color, un viatge en què només els caldrà unir els punts per  descobrir un univers màgic. La gran paret blanca s’omplirà de color, igual que les obres de Lewitt, un creador nord-americà molt lligat al minimalisme que està considerat un dels pioners de l’art conceptual. Una de les seves obres, el mural Splat, penja d’una de les parets del vestíbul de CaixaForum.

Dóna vida al seu món de colors Maduixa Teatre, una companyia de Sueca (València) que ha portat a escena espectacles familiars com Ras!, inspirat en l’obra de Joan Miró, i Consonant, sobre el món del poeta Joan Brossa.

Una producció de Maduixa Teatre amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana (Conselleria d’Educació, Cultura i Esport) i l’Ajuntament de Sueca.

Direcció i dramatúrgia Juan Pablo Mendiola
Direcció coreográfica Mamen García
Intèrprets Joaquín Collado, Laia Sorribes
Composició musical Damián Sánchez
Espai escènic Joan Santacreu

Fitxa completa

Disseny grafic Joan Santacreu
Vestuari Joan Miquel Reig
Confecció del vestuari Tere López
Disseny d’il·luminació Juan Pablo Mendiola
Disseny de vídeo Nirvana Imatge
Audiovisual Bea Herráiz
Ajudant de dirección Joan Santacreu
Distribució Loles Peris
Producció executiva Joan Santacreu
Ajudant de producció Andrés Roses, Cristina Campillo, Elena Villagrasa

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

26 i 27 de juliol

18 h

Sala PB

12€

Durada: 45 minuts

Més informació

GREC 2014

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x