del 10 al 13 de febrer

MADUIXA TEATRE Dot (funcions per a escoles)

Compartir

Un viatge a través de la música i del color inspirat en l’univers de Sol LeWit

Dot és un sorprenent espectacle en què dansa, teatre, música i noves tecnologies es combinen per oferir un trencaclosques màgic en el qual tot és possible.

Prenent com a punt de partida l’estimulant treball de l’artista nord-americà Sol LeWitt, molt lligat al minimalisme i considerat un dels pioners de l’art conceptual, assistirem a la transformació d’una gegant paret blanca en un espai ple de color.

Maduixa Teatre crea espectacles sota la premissa que les arts escèniques dirigides als més menuts han de provocar en ells un gran desig de jugar i experimentar. La companyia valenciana ha portat a escena altres espectacles familiars, com Ras!, inspirat en l’obra de Joan Miró, i Consonant, sobre el món del poeta Joan Brossa. Enguany ha rebut el Premi FETÉN (Fira Europea de Teatre per a nens i nenes) al millor espectacle per Dot.

Intèrprets Joaquin Collado, Laia Sorribes
Dramatúrgia i direcció Juan Pablo Mendiola
Direcció coreogràfica Mamen García
Ajudant direcció Joan Santacreu
Música Damián Sánchez
Audiovisuals Bea Herráiz

Segueix-nos i utilitza els hashtags #MaduixaTeatre #Dot  , @MaduixaTeatre


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

del 10 al 13 de febrer

10:30h

Durada: 45'

Més informació

Web de la compañía

Text i idees per a treballar i explicar a nens i nenes l’espectacle Dot de Maduixa Teatre

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x