Del 27 al 29 de setembre

JUAN CARLOS LERIDA DOCE

compra entrada

Compartir

DOCE és un procés de creació que forma part del treball de recerca La liturgia de las horas, obra d’investigació a partir de la simbologia del número 12 i de la conceptualització del recorregut de Jesucrist des del Sant Sopar fins a la Resurrecció. El treball, que va ser iniciat el 2018 i acabarà el 2020, parteix de trobades amb diferents gremis professionals i es formalitzarà en una peça itinerant de 12 hores de durada. A DOCE, el coreògraf es rodeja de 12 artistes i músics en un encontre que evoca el sacrifici com una cerimònia d’expiació. El Mercat de les Flors vol acompanyar l’artista en aquest projecte singular d’investigació i de creació.

Juan Carlos Lérida és ballarí, coreògraf i pedagog del flamenc, premi extraordinari 2007 de l’Institut del Teatre de Barcelona. Des de l’any 2002 és professor de Flamenc, Dansa Contemporània i Composició de l’Institut del Teatre. Ha codirigit espectacles de creadors com Joaquín Cortés i Belén Maya i també ha creat diverses peces en solitari. Ha estat comissari del cicle Flamenc Empíric del Mercat de les Flors. És reconegut com un dels representants actuals del flamenc d’avantguarda.

Direcció Juan Carlos Lérida / Interpretació Juan Carlos Lérida, François Ceccaldi, Jorge Mesa (El Pirata), Adrián Vega, Karen Mora, Vincent Colomes, Raul Lorenzo, Carmen Muñoz,  Rosanna Terraciano, Oskar Luko, Andrea Antó, Valeria Stucki, Marc Lleixa / Disseny il·luminació Marc Lleixa / Música – espai sonor François Ceccaldi / Cante El Pirata (Jorge Mesa) / Vestuari Eugenia Gusmerini / Assistent de moviment en metodologia Data Lipi Hernández / Producció  Danilo Pioli / Vídeo Valeria Stucki / Comunicació Olga Beca (Telegrama cultural)
Coproducció Mercat de les Flors, Tanzhaus Nrw- Dusseldorf, Asociación Flamenco Empírico / Amb la col·laboració Graner fàbrica de creació, OSIC – Generalitat de Catalunya, Laboratorio de investigación desde el Flamenco IT / Agraïments Roberto Romei, Ignacio Castelli, Jordi Collet, Salvador S. Sánchez, Meritxell Martí Calvo

  • Juan Carlos Lérida és artista resident del Graner durant l’any 2019
  • La liturgia de las horas és un projecte associat al Mercat de les Flors

Coproducció Mercat de les Flors

 

DOCE A LA PREMSA

Diari ARA

La Vanguardia

El Punt Avui

Canal 3 24

Núvol

 

Vídeo de Máquinas sagradas, espectacle anterior.

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

Del 27 al 29 de setembre

20 h (dg 18 h)

Sala MAC

16 €

Durada: entre 80 i 90 minuts

Més informació

http://juancarloslerida.com/

‘Estado flamenco’, per Quim Noguero al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x