19 i 20 d'octubre

CIE. CHATHA SÂLMON< Do you believe me?

Compartir

Quan va esclatar la revolució social a Tunis, Hafiz Dhaou i Aïcha M’Barek viatjaven a Beirut per crear una peça. Dhaou es posa al límit en aquesta explosió poètica i emotiva, resultat de la tempesta desfermada dins el ballarí arrel dels fets de la Primavera Àrab.

Hafiz Dhaou i Aïcha M’Barek són figures essencials de l’escena de la dansa contemporània a Tunis. Van estudiar al Sybel Ballet Theatre al seu país abans de traslladar-se a França l’any 2000, on van continuar la seva formació al Centre National de Danse Contemporaine d’Angers. Quatre anys més tard, van presentar el seu primer espectacle com a duet, Khallini Aïch. Des de la fundació de la companyia Chatha l’any 2005 han estat inventant un llenguatge coreogràfic comú, no sense subratllar la seva dualitat. Cie. Chatha va ser seleccionada pel projecte modul-dance l’any 2010.

Concepte Aïcha M’Barek, Hafiz Dhaou
Intèrpret Hafiz Dhaou
Text i disseny sonor Hafiz Dhaou, Aïcha M’Barek

Peça encarregada per Meeting Points 6 – Okwi Enwezor

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

19 i 20 d'octubre

20:30h

Hall del Mercat de les Flors

Gratuït

Durada: 17'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x