del 20 al 22 de març

CACOPHONIC PICTURES ORKESTAR / KARL STETS ¡Disparate!

Compartir

Imatges visual i sonores que maltracten l'art per amor a la invenció

L’espectacle parteix d’una idea original de l’artista danès Karl Stets. Per dur a terme aquest experiment Stets, que es defineix a ell mateix com a “perfeccionista d’allò absurd”, s’ha envoltat d’altres artistes híbrids, músics artístics, artistes musicals de circ i un il·luminador melòman. Tots ells disposats a maltractar el seu art per amor a la invenció. Junts conformen la Cacophonic Pictures Orkestar, una orquestra amb una forta tirada cap a l’absurd que omple l’escenari d’imatges visuals i sonores.

A ¡Disparate! no hi ha grans proeses ni trucs al·lucinants. És una suma de petits detalls i de grans malapteses on els instruments, els humans i els objectes oscil·len constantment entre diàleg i baralla. En un obrir i tancar d’ulls, es passa de l’harmonia al caos, del Barroc al Far West, d’una delicada manipulació a un terratrèmol sonor i visual. Fins que el desastre acabi portant el compàs.

Concepció, direcció i dramatúrgia Cacophonic Pictures Orkestar
Idea original Karl Stets
Intèrprets Sasha Agranov, Xabi Eliçagaray, Jade Morin, José Luis Redondo, Ruth Steinthal, Karl Stets
Composició musical Cacophonic Pictures Orkestar
Mirada externa Jordi Aspa

Coproducció Grec 2014 Festival de Barcelona, La Central del Circ, La Cascade pôle national des arts du cirque, La Loggia i Festival Les Elancées / Scènes et Cinés Ouest Provence
Residències de creació La Central del Circ, La Cascade pôle national des arts du cirque i CIRCa, Auch, Gers, Midi-Pyrénées, pôle national des arts du cirque i L’Estruch – Fàbrica de Creació de les Arts en Viu de Sabadell

Fitxa completa

Escenografia Cacophonic Pictures Orkestar
Vestuari Cacophonic Pictures Orkestar, Margo Bau Collin
Disseny il·luminació Ivan Tomasevic
Disseny so Jordi Salvadó
Producció executiva Juliette Beaume, Laurence Marceau
Suport a la producció Betty Cau
Difusió Laurence Marceau / La Loggia
Fotografia Lucía Herrero

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x