DID 2006. Dia Internacional de la Dansa DID 2006. Dia Internacional de la Dansa

Compartir

L’ESPECTACLE

Converses Noves formes de creació, formació i gestió 28 i 29 d’abril, 16 h a l’Auditori de l’Institut del Teatre Entrada lliure Aquestes converses giraran entorn de les problemàtiques de la creació i la formació relacionades amb la dansa contemporània a través de diferents experiències i contextos culturals. 28 d’abril, 16 h Presentació de les experiències Francesc Casadesús, director del Mercat de les Flors de Barcelona. John Ashford, director artístic de The Place de Londres. Maral Kekejian, responsable de la programació de les arts escèniques de la Casa Encendida de Madrid. Ornella d’Agostino, directora artística de Caronava d’Itàlia. Toni Cots, que actua de moderador, està diplomat per l’Institut del Teatre de Barcelona i és actor, autor, ensenyant i director de les arts escèniques. Ha dirigit diversos festivals internacionals. 29 d’abril, 16 h Taula rodona i debat Debat obert sobre les polítiques culturals amb relació a les arts escèniques i el seu desenvolupament tant en l’àmbit local com en l’europeu. Amb John Ashford, Francesc Casadesús, Maral Kekejian i Ornella d’Agostino. Moderador: Toni Cots.

Josef Nadj Comedia Tempio. 28 al 30 d’abril, 21h (diumenge 19 h). 18 €. Mercat de les Flors

Side inserts in a common surface, distribución n.1. Solo d’Elena Albert. 28 d’abril, 21 h a La Caldera. Entrada lliure

Entrega de premis de l’APdC 29 d’abril, 22.30 h a l’Auditori de l’Institut del Teatre. Entrada lliure

Blanco improvisació de dansa i música. 28 d’abril, 23 h a l’Institut del Teatre. Entrada lliure

LA FITXA ARTISTICA

PER A MÉS INFORMACIÓ: Associació de Professionals de la Dansa de CatalunyaAsociación Para la Danza en Catalunya Via Laietana, 52, entresòl 7a 08003 Barcelona Tel. 93 268 24 73 Fax. 93 268 06 80

Organitza Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, Asociación Para la Danza en Catalunya

+ info www.dancespain.com

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Més informació

http://www.dancespain.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x