• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Cia Raravis – Andrés Corchero & Rosa Muñoz.

Diàlegs De Música I Dansa

27 de novembre
ESPECTACLE PASSAT
  • Temporada

    2006-2007

L’ESPECTACLE

Diàlegs de Música i Dansa forma part del projecte ATLAS iniciat per primer cop el 2005 a l’Estruch de Sabadell. Promogut per la companyia de dansa Raravis, neix amb el desig de donar continuïtat a les trobades d’improvisació entre músics i ballarins impulsades durant els darrers anys pel col·lectiu IBA de Barcelona.

L’objectiu: trobar-se a l’escenari per dialogar des del propi instrument: la música i el cos, acordar una estructura de temps prefixada poques hores abans d’actuar i compartir aquest espai i aquesta experiència amb el públic.

Aquest any DMD-06 es realitza un dia al Mercat de les Flors després d’haver passat per l’Estruch de Sabadell. Seran dues nits diferents en les quals el que passi serà únic i irrepetible.

Els músics: Agustí Fernández, Liba Villavecchia i Joan Saura, més coneguts com a Trio Local, exmembres fundadors d’IBA amb un prestigi reconegut i una llarga experiencia de col.laboració amb el món de la dansa. Els ballarins: Tomás Aragay co-director i dramaturg de la companyia Sociedad Doctor Alonso, Carmelo Salazar coreògraf i co-director de La Porta, i Andrés Corchero coreògraf i co-director de la companyia Raravis i també exmembre d’IBA.

FITXA ARTISTICA

Músics Agustí Fernández, Liba Villavecchia, Joan Saura
Ballarins Andrés Corchero, Carmelo Salazar, Tomás Aragay
Tècnic de llums Llorenç Parra
Tècnic de so Ferran Conangla
Gestió i producció executiva Txell Felip
Distribució Anna Mur
Assessorament produccions Montse Prat

Producció Cia. Raravis / Andrés Corchero-Rosa Muñoz

Amb la col·laboració Mercat de les Flors, Ajuntament de Sabadell
Cia. subvencionada pel Pla de Residències de Creadors de la Generalitat de Catalunya i resident a l’Estruch de Sabadell