del 23 al 25 de febrer

AMARANTA VELARDE Desbordes

Compra la teva entrada

Compartir

El projecte investiga els conceptes de desbordament i contenció en relació a l’estètica escènica, la corporalitat i el llenguatge coreogràfic. Indaga en la necessitat de cercar estats alterats de consciència i la producció d’identitats alternes com a via d’escapament als límits quotidians i el buit. Desbordes mira cap a l’estètica camp i el moviment dels anys 80, New Romantics. La barreja d’elements, l’estètica kitsch, el seu optimisme i exuberància, les característiques andrògines i la teatralització que implica la desnaturalització i artificialitat a través de l’excés i l’evasió són el punt de partida del treball.

Amaranta Velarde és ballarina, coreògrafa i pedagoga llicenciada a Holanda. Des de 2004 treballa  amb el coreògraf holandès Bruno Listopad, entre d’altres creadors. El 2011 torna a Barcelona, on inicia les seves pròpies peces coreogràfiques, alhora que treballa amb altres creadors, com Cris Blanco, el Conde de Torrefiel i Ola Maciejewska. Ha format part del col·lectiu ARTAS de La Poderosa. Els seus treballs s’han presentat en contextos com Alt Vigo, MUSAC de León, Secció Irregular del Mercat de las Flores, MACBA és Viu, Sala Hiroshima (BCN), Brigittines (Brussel·les), CA2M, Teatro Pradillo, Museo Reina Sofía, Festival Eufònic, Festival Grec.

Concepte i direcció Amaranta Velarde / Coreografia en col·laboració amb els intèrprets /  Interpretació Guillem Jiménez, Amaranta Velarde, Juan Cristóbal Saavedra / Música en directe Juan Cristóbal Saavedra / Dramatúrgia Roberto Fratini / Mirada externa Cris Blanco / Assistència moviment Oihana Altube / Il·luminació Horne Hornemann / Estudiants en pràctiques d’ajudantia direcció Vera Palomino i Júlia Romero / Assessorament de vestuari Sau Ching Wong
CoproduccióMercat de les Flors, Festival GREC / Amb el suport La Caldera de Les Corts, La Poderosa, Centro Coreográfico Canal, Graner fàbrica de creació, L’Animal a l’Esquena, Premis Barcelona 2020 i Beca OSIC

Coproducció Mercat de les Flors

Conversa post-funció: dijous 23 de febrer, a càrrec de Roberto Fratini (doctor en arts escèniques, dramaturg i assagista)

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Escena Híbrida aquí!

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x