NAIF PRODUCCIONS - 'Des gestes blancs'

24 i 25 d'octubre

NAÏF PRODUCCIONS Des gestes blancs

Compra la teva entrada

Compartir

Recomanat a partir dels set anys

Un pare i un fill, a partir del joc i del desequilibri de forces entre els seus cossos, ens conviden a entrar en les condicions paterna i filial en una dansa on la imatge de l’un no és sinó el reflex de l’altre. Un espectacle alegre i commovedor en el qual Sylvain Bouillet i el seu fill de vuit anys Charlie superen els obstacles a partir de la confiança mútua, on el fill segueix les passes del seu pare i el pare imita el fill. Un viatge de descobriment tant per a l’adult com per al seu fill que de ben segur reconeixerem.

Naïf Production és una fàbrica d’espectacles vius i d’aventures col·lectives fundada per Sylvain, Mathieu i Lucien, tres acròbates que, al voltant dels conceptes de desequilibri, resistència i esforç, desenvolupen ficcions d’imatges i gestos en què la implicació física té un paper preeminent, una implicació que intenten estendre més enllà de l’escenari.

Per iniciativa d’un projecte de Sylvain Bouillet / Dramatúrgia Lucien Reynès / Assessorament artístic Sara Vanderieck / Interpretació Charlie Bouillet i Sylvain Bouillet / Disseny il·luminació Pauline Guyonnet / Música electrònica en directe i ambientació sonora Christophe Ruetschires
Coproducció Les Hivernales CDCN (centre de desenvolupament coreogràfic nacional) d’Avinyó, Le Cratère scène nationale d’Alès, CCN (centre coreogràfic nacional) Malandain Ballet Biarritz i Le Pacifique CDCN de Grenoble, en el marc del concurs (re)connaissance 2016 / Amb el suport de KLAP Maison pour la danse (Marsella), Agora Cité internationale de la danse (Montpeller), Direcció Regional d’Afers Culturals (DRAC) de la regió Provença – Alps – Costa Blava i Ajuntament d’Avinyó.
Naïf Production és un artista associat a Les Hivernales CDCN d’Avinyó i ha estat seleccionat per la xarxa Aerowaves 2019.

UNA HORETA ABANS: TOTS ELS DIES DE FUNCIÓ

 

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

24 i 25 d'octubre

Dissabte 18h, diumenge 12h

Sala OM

12 €

Durada: 45 minuts

Més informació

Consulta el programa de mà
Sobre ‘Des gestes blancs’, per Roberto Fratini al blog
web de la companyia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x