NAIF PRODUCCIONS - 'Des gestes blancs'

22 i 23 d’octubre

NAÏF PRODUCCIONS Des gestes blancs (funcions escolars)

Compartir

A partir de sis anys

Un pare i un fill, a partir del joc i del desequilibri de forces entre els seus cossos, ens conviden a entrar en les condicions paterna i filial en una dansa on la imatge de l’un no és sinó el reflex de l’altre. Un espectacle alegre i commovedor en el qual Sylvain Bouillet i el seu fill de vuit anys Charlie superen els obstacles a partir de la confiança mútua, on el fill segueix les passes del seu pare i el pare imita el fill. Un viatge de descobriment tant per a l’adult com per al seu fill que de ben segur reconeixerem.

Naïf Production és una fàbrica d’espectacles vius i d’aventures col·lectives fundada per Sylvain, Mathieu i Lucien, tres acròbates que, al voltant dels conceptes de desequilibri, resistència i esforç, desenvolupen ficcions d’imatges i gestos en què la implicació física té un paper preeminent, una implicació que intenten estendre més enllà de l’escenari.

Per iniciativa d’un projecte de Sylvain Bouillet / Dramatúrgia Lucien Reynès / Assessorament artístic Sara Vanderieck / Interpretació Charlie Bouillet i Sylvain Bouillet

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

22 i 23 d’octubre

10.30h (+ col·loqui amb la companyia)

Sala OM

Durada: 45 minuts

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x