Del 6 al 10 de novembre de 2007

Cia Raravis – Andrés Corchero & Rosa Muñoz …de San Vito

Compartir

L’ESPECTACLE

L’inici d’aquest treball, ara desenvolupat amb cinc intèrprets, va ser el solo Rara avis d’Andrés Corchero estrenat el 2000 al Teatro Galán (Santiago de Compostela). La companyia es proposa amb San Vito continuar aquest estudi i apropar-se al moviment inconscient, espontani i descontrolat que posseeixen els afectats “del mal de San Vito”, descontextualitzar-ho del punt de vista mèdic i abordar així la bogeria i l’absurditat escènica. Investigar quins són els fets que fan que un cos es mogui d’una manera o d’una altra, quins els mecanismes que generen el moviment més que el moviment en sí mateix, com arribar a una riquesa expressiva més enllà de la forma.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original Andrés Corchero Coreografia i direcció Rosa Muñoz i Andrés Corchero
Interprets Creadors Diego Anido, Isidre Rebenaque, Jordi Mas, Soren Evinson i Pau Bachero
Il·luminació Andrés Corchero, Ananda López
Vestuari Caterina Pérez
Escenografia Beatriz González
Ajudantia de direcció Margalida Riera
Producció Txell Felip
Distribució Fani Benages
Fotografies Pep Daudé

 

Coproducció Raravis/A.Corchero-R.Muñoz i El Mercat de les Flors
Companyia subvencionada per la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Cultura i l’Ajuntament de Barcelona.
Companyia resident a L’Estruch de Sabadell.
Pla de Residències de Creadors de la Generalitat de Catalunya. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

LA COMPANYIA

Definits en més d’una ocasió com a creadors profundament personals i amb un llenguatge clarament poètic i innovador, tant en els treballs conjunts com per separat, Andrés Corchero i Rosa Muñoz van iniciar el camí en comú el 1991, col·laborant mútuament en els respectius projectes. L’any 1993 decideixen formar companyia. De llavors ençà, han creat molts espectacles i han continuat investigant, col·laborant amb artistes de disciplines diverses, i s’han anat reafirmant en un llenguatge caracteritzat per la senzillesa, l’absurd, un delicat tractament del tempo i una sensibilitat fora d’artificis, d’espectacularitats i de modes.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

Del 6 al 10 de novembre de 2007

Més informació

http://www.raravisdanza.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x