13 de maig de 2008

Dave Holland i Pepe Habichuela Dave Holland i Pepe Habichuela

Compartir

L’ESPECTACLE

L’any passat aquests dos músics es van trobar per assajar i fer tres concerts gràcies a una iniciativa de la Consejería de Cultura d’Andalusia sota el nom “Jazz viene del sur”. Quan Holland va tocar l’any 2001 a Sevilla ja va manifestar el seu interés per conèixer el flamenc. Ara aquesta iniciativa li ha permès fer-ho de la mà del gran guitarrista Pepe Habichuela. El resultat va ser òptim, tant que els dos músics volen que el projecte segueixi caminant, amb més concerts i amb gravacions, tant que Dave Holland ja ha començat a aprendre castellà.

FITXA ARTÍSTICA

Pepe Habichuela, guitarra; Josemi Carmona, segona guitarra; Carlos Carmona, tercera guitarra; Dave Holland, contrabaix; Bandolero, percussió; Juan Carmona, percussió.

Coproducció Mercat de les Flors i Arco y Flecha

LA COMPANYIA

Pepe Habichuela pertany a un dels grans llinatges del flamenc i comparteix generació amb figures com Camarón de la Isla, Paco de Lucía, Enrique Morente, Manolo Sanlúcar, etc. Pepe ha obert molts camins en l’evolució del flamenc i en l’enorme difusió que té actualment. Va tocar en duet amb el trompetista nord-americà Don Cherry i ha treballat en un projecte amb el músic indo-britànic Nitin Sawhney, resultat del qual va ser l’àlbum Yerba Güena, gravat entre la Índia, Barcelona i Madrid amb la col·laboració de l’orquestra india The Bollywood Strings.

Dave Holland és un dels més destacats contrabaixistes del món de free bop i la música d’avantguarda i ha tocat amb una infinitat de músics, com Evan Parker, Kenny Wheeler, Miles Davis, Anthony Braxton, Paul Bley o Sam Rivers.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

13 de maig de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x