2 i 3 de març

LIPI HERNÁNDEZ DATA

Compartir

UNA PRODUCCIÓ DE LA QUINZENA METROPOLITANA I EL MERCAT DE LES FLORS

Lipi Hernández presenta els resultats de la seva investigació sobre l’acte de ballar: DATA és una metodologia que aquesta ballarina i coreògrafa ha dut a terme a través dels cossos i les ments dels ballarins/es que han col·laborat amb ella en els processos pedagògics i coreogràfics dels darrers deu anys. Interessada en la relació entre individu i col·lectivitat, l’eix principal de la seva proposta és el desbordament de la forma a través d’una pràctica física fonamentada en la meditació, els mantres, la càbala i la dansa postmoderna.

Lipi Hernández va fundar l’any 1995 la companyia de dansa contemporània Malqueridas, amb la qual va crear diversos espectacles fins a transformar-la en una plataforma d’investigació al voltant del cos i el moviment l’any 2007. Acompanya i dona suport a projectes i artistes de reconeixement nacional i internacional.

Direcció Lipi Hernández / Intèrprets Álvaro Esteban, Dario Barreto Damas, Janet Novas, Laila Tafur, Álvaro Frutos, Juan Carlos Lérida, Pere Jou, Manuel Rodríguez i Javier Guerrero / Música i disseny so Telemann RecPere Jou i Aurora Bauzà / Audiovisual i documental Roger Lapuente / Producció executiva Inés Lambisto
Coproducció
Mercat de les Flors, Quinzena metropilitana, Simògraf
Projecte resident a Graner fàbrica de creació
Agraïments Maria Cube.bz i Marta Galan

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

2 i 3 de març

18 h

Sala PB

Gratuït. Aforament limitat

Durada: 40 minuts

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x