3 i 4 de març

ZOO / THOMAS HAUERT Danse étoffée sur musique déguisée

Compra entrada

Compartir

Recomanat a partir de 5 anys

AQUEST ESPECTACLE FORMA PART DE LA QUINZENA METROPOLITANA DE DANSA

La primera peça de la companyia ZOO/Thomas per a públic infantil és un solo interpretat per Mat Voorter al so de l’obra Sonates i interludis per a piano preparat, de John Cage, interpretada en directe per Lea Petra. Un piano preparat és un piano alterat per tota mena d’objectes situats entre les cordes. Aquests simples materials porten l’instrument a territoris acústics tan «inèdits» com familiars. Aplicant aquesta mateixa idea al cos, Thomas Hauert i Mat Voorter han creat una peça que es desvia de totes les narratives teatrals i deixa volar la imaginació. Aquí res no és normal. O més aviat: tot és extraordinari!

ZOO/Thomas Hauert és una companyia de dansa contemporània establerta a a Brussel·les. El 1998 el ballarí suís Thomas Hauert va decidir formar la seva pròpia companyia, amb la qual ha creat més d’una dotzena de peces, com ara Cows in Space, Verosimile, Modify, Walking Oscar, Accords i MONO, amb les què ha girat arreu del món. A banda del context de ZOO, ha creat peces per a P.A.R.T.S., el Zurich Ballet, Toronto Dance Theatre i Candoco Dance Company. Hauert és el director acadèmic de la nova llicenciatura en dansa contemporània a l’escola La Manufacture de Lausanne des de 2014.

A Barcelona ha presentat Modify, Walking Oscar i Accords amb ZOO i el duet From B to B amb Àngels Margarit i La Mesura del desordre amb el grup La Bolsa.

Concepte Thomas Hauert / Coreografia, vestuari i accessoris Thomas Hauert i Mat Voorter / Intèrpret Mat Voorter / Ajudant en escena Laïda Aldaz Arrieta / Piano preparat Lea Petra / Música John Cage, Sonates i interludis per a piano preparat (1946-­48) / Disseny il·luminació Jan Van Gijsel / Il·luminació Bert Van Dijck
Producció
ZOO – Thomas Hauert / Coproducció La Bâtie – Festival de Ginebra; Charleroi Danses; Concertgebouw de Bruges / Amb el suport Ministeri de la Federació Valònia-Brussel·les – Servei de la Dansa, Pro Helvetia – Consell de les Arts de Suïssa, Comunitat Flamenca, Wallonie-Bruxelles International

#ThomasHauert #DanseEtoffee

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

3 i 4 de març

dissabtes 18 h, diumenges 12 h

Sala OM

12€ (menors de 14 anys 8€)

Més informació

web de la cia
‘Un bestiario de colores sobre una música blanca’, per Víctor Molina al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x