Del 20 al 24 de novembre de 2010

HELLO!EARTH [PROJECTE BARCELONA] Dance! – You can’t stop the revolution

Compartir

L’ESPECTACLE

hello!earth és una plataforma per a projectes artístics amb plantejaments multidisciplinaris. Proposen espectacles “a mida” del públic amb qui es trobaran i del lloc on succeiran. Les seves són creacions participatives basades en les experiències que tenen lloc tant en espais urbans com en plena natura. La companyia danesa treballa a partir d’un plantejament de “públic sensible” i entén l’espai performatiu com un contenidor de factors desconeguts, amb el públic en el paper de protagonista i també com a creador. Els participants han d’experimentar, sentir i fer, en lloc de limitar-se a seure i mirar. El mes de novembre arriben al Mercat amb una proposta totalment innovadora, que compta amb la participació d’artistes locals procedents de diferents àmbits que seran seleccionats prèviament a Barcelona i que tindrà, com a eix central i vertebrador, l’experiència col·lectiva i el cos com a font d’informació.

La venda d’entrades es farà de manera anticipada al telèfon de Telentrada (902 10 12 12) i al Palau de la Virreina, i a partir de les 15.30h a les taquilles del Mercat els dies de funció (cal un mínim de 4 persones per realitzar la funció). Les localitats comprades per telèfon es recolliran a les taquilles del Mercat

FITXA ARTÍSTICA

Concepte general, direcció hello!earth (Vera Maeder i Jacob Langaa Sennek)

Artistes col·laboradors Fran Blanes, Apatches (Raquel Labrador / Noemí Laviana), Josep Ferragut, Santos Martinez, Joana Serra, Mar Medina, Ona Fusté, Tuixén Benet, Patricia Barbieri, Alejandro Altamirano, Fredrik Lindgren

Producció a Barcelona Mercat de les Flors

LA COMPANYIA

La companyia danesa treballa a partir d’un plantejament de “públic sensible” i entén l’espai performatiu com un contenidor de factors desconeguts, amb el públic en el paper de protagonista i també com a creador. Els participants han d’experimentar, sentir i fer, en lloc de limitar-se a seure i mirar. El mes de novembre arriben al Mercat amb una proposta totalment innovadora, que compta amb la participació d’artistes locals procedents de diferents àmbits que seran seleccionats prèviament a Barcelona i que tindrà, com a eix central i vertebrador, l’experiència col·lectiva i el cos com a font d’informació.

Amb la col·laboració de:
Barcelona Ciclo Tour

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

Del 20 al 24 de novembre de 2010

Més informació

www.helloearth.cc

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x