16 i 17 de febrer

CHRISTIAN RIZZO / ICI -CCN Montpellier D’à côté

Compra entrada

Compartir

Recomanat a partir de 6 anys

D’à côté és un conte perceptiu i coreogràfic que mostra l’evolució de tres éssers. Aparicions i desaparicions construeixen un paisatge en moviment sobre l’escenari, on la dansa i els objectes dialoguen amb la llum i el so i despleguen un espai oníric en què cada protagonista invita els altres al seu món. D’à côté vol oferir un espai de metamorfosi a espectadors de totes les edats per tal que hi conflueixin els imaginaris de tots ells.

Després de treballar amb nombrosos coreògrafs, Christian Rizzo va fundar la seva companyia l’association fragile el 1996, amb la qual ha creat més de 30 peces. L’any 2015 va ser nomenat director del Centre Coreogràfic de Montpellier.

Coreografia, disseny escenari i vestuari Christian Rizzo / Ballarins Nicolas Fayol, Bruno Lafourcade, Baptiste Ménard / Disseny llums Caty Olive acompanyada de Jéronimo Roé / Música original Nicolas Devos, Penélope Michel (Cercueil / Puce Moment) / Visuals Iuan-Hau Chiang, Sophie Laly / Assistent artístic Sophie Laly / Acompanyament artístic I-Fang Lin / Construcció vestuari Laurence Alquier / Construcció màscares Nicole Renchain / Direcció tècnica Thierry Cabrera / Control llums Nicoles Castanier / Control llum, vídeo i LED mapping Antonin Clair / Regidor Rémi Jabveneau / Programació software multimèdia Yragaël Gervais / Agraïments Mariana Couvret / Producció, gira Anne Fontanesi, Anne Bautz
Coproducció Théâtre National de la Dande de Chaillot – París, Théâtre de la Ville – París, Opéra de Lille, Concertgebouw Brugge dans le cadre de December Dance (Bèlgica), TANDEM – Scène national, TJP Centre Dramatique National d’Alsace Strasbourg, Charleroi Danse – Centre chorégraphique de la Fédération Wallonie-Bruxelles, Scène nationale d’Albi / Socis públics Ministère de la Culture et de la Communication – Direction Régionale des Affaires Culturelles Occitanie / Pyrénées – Méditerranée et Montpellier Méditerranée Métropole

#ChristianRizzo #Dàcôté

Una Horeta Abans

Sota el nom de ‘UNA HORETA ABANS’, tots els dies de funció d’aquest espectacle els espectadors més inquiets podran gaudir de propostes visuals i de joc a l’entrada i sortida de l’espectacle per submergir-se en l’imaginari de la peça escènica.

Activitat gratuïta

Condueix: MAGDALENA GARZÓN, artista i pedagoga

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

16 i 17 de febrer

18h (dg 12h)

Sala MAC

16€ (menors 14 anys, 8€). Consulteu abonament familiar

Durada: 50'

Més informació

Sessions escolars
ici-ccn.com

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x